DIKALA SENDIRIAN DISINI

Jam dah menunjukan pukul 2 pagi dah ni...
mata aku masih lagi cerah dan takde rasa mengantuk pun lagi
background blog ni agaknya dah bertukar 7-8 kali dah malam ni,
macam-macam design aku edit tapi satu pun tak menjadi ..
aku masih lagi tak berpuas hati ..hurm..tah lah macam ada yg tak kena jek..
nak layan facebook memang takde mood langsung
ape lagi nak layan twitter  lagi lagi lagilahhh aku bosan..
sungguh aku memang tak reti langsung layan twitter tu hahaha..aptb!
rasa macam bercakap dengan tiang ..sungguh aku tak bohong
itu yg aku rasa bila aku online twitter ..ape ke pelik!
hidup sendirian macam ni ada kala seronok tapi ada kala sunyi sangat-sangat..
tapi mungkin dah takdir memang begini pada akhir tahun 2012 ni
maka dengan akur nya aku redha je lah kan nak ubah mcmane lagi ye tak?
tugas dan tanggung jawap yg sedia ada tu kena lah aku settlekan dulu.
agar semua yg mengharapkan aku disini  akan lebih menghormati pada
situasiku ,kerjaku,usahaku dan maruahku..
terima kasih kerana memahami aku dan memahami keadan yg sebenar aku alami.
walaupun apa jua rintangan aku temu memang wajib aku kena tempuhi...
aku rela....


Comments