MEROYAN TAK MEMASAL

hurm...bosannya..
tak tau nak tunjuk tahap mana kah kebosanan tu sudah melanda
kalau scan maybe dah boleh nampak seperti langit mendung tunggu masa hujan nak turun
kalau bosan camni tak tau apa lagi yg boleh dibuat
dengar lagu salah
tengok tV salah
nak makan pulak rasa bersalah
nak tidur serba salah
apa lagi nak online..lagi lah nanti merepek-repek tak memasal
silap silap mood takde .. status meroyan royan tah pape
nak call member macam tak nak ganggu dia orang tu
nak massage ex takut nanti jatuh cinta semula ....pulak AIK?!! hee
**** ayat tak boleh blah je kan :p
nak kacau orang  mood gelak dah habis stock rasanya hurm....


wahai angin nyanyikan aku satu lagu
lagu rindu tahap bosan buat ku!

duhai awan lukis kan wajah
wajah orang yg selalu bermain di minda ini

wahai malam kau bisikan kalimah cinta
cinta buat hati ku yg kian terluka

duhai hati marilah bermanja
manja bersama jiwaku yg makin merana...

wahai rindu peluk lah aku
aku yg dingin dimalam yg sahdu

wahai dan aduhai hai....hai... hai...
kalau dah bosan buat satu apa pun tak boleh.. alahai....

mau saja terjun bangunan
tapi kalau jatuh sapa nak sambutkan

mau aje menyelam dilautan
kalau lemas sapa nak CPRkan

mau saja lari ke gurun
kalau lemah nanti tak boleh bangun

mau saja menjerit melolong
takut nanti tersampuk polong

mau saja ku sebut namamu
kalau terdengar pulak gf kamu

mau saja mau saja mau saja
sebenarnya semua tu tak mau
tapi saja saja je hahaha
adoiyai ..bosannnnn....

Comments