Skip to main content

MEROYAN TAK MEMASAL

hurm...bosannya..
tak tau nak tunjuk tahap mana kah kebosanan tu sudah melanda
kalau scan maybe dah boleh nampak seperti langit mendung tunggu masa hujan nak turun
kalau bosan camni tak tau apa lagi yg boleh dibuat
dengar lagu salah
tengok tV salah
nak makan pulak rasa bersalah
nak tidur serba salah
apa lagi nak online..lagi lah nanti merepek-repek tak memasal
silap silap mood takde .. status meroyan royan tah pape
nak call member macam tak nak ganggu dia orang tu
nak massage ex takut nanti jatuh cinta semula ....pulak AIK?!! hee
**** ayat tak boleh blah je kan :p
nak kacau orang  mood gelak dah habis stock rasanya hurm....


wahai angin nyanyikan aku satu lagu
lagu rindu tahap bosan buat ku!

duhai awan lukis kan wajah
wajah orang yg selalu bermain di minda ini

wahai malam kau bisikan kalimah cinta
cinta buat hati ku yg kian terluka

duhai hati marilah bermanja
manja bersama jiwaku yg makin merana...

wahai rindu peluk lah aku
aku yg dingin dimalam yg sahdu

wahai dan aduhai hai....hai... hai...
kalau dah bosan buat satu apa pun tak boleh.. alahai....

mau saja terjun bangunan
tapi kalau jatuh sapa nak sambutkan

mau aje menyelam dilautan
kalau lemas sapa nak CPRkan

mau saja lari ke gurun
kalau lemah nanti tak boleh bangun

mau saja menjerit melolong
takut nanti tersampuk polong

mau saja ku sebut namamu
kalau terdengar pulak gf kamu

mau saja mau saja mau saja
sebenarnya semua tu tak mau
tapi saja saja je hahaha
adoiyai ..bosannnnn....

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx