MOOD MIMLAMSIN DAH MARI

hai semua yg membaca...
mood mimlamsin dah sampai lah
aku lemah dah ni
takde mood...
tapi korang pernah dengar mood tu tak?
mood tu ramai yg selalu hadapi
tapi pada siapa yg bijak menangani maka lenyaplah mood tu akhirnya
huhu mimlamsin tu dalam huruf jawi tapi dalam huruf rumi MLS
Malas!!
ya malassss...
sekarang dah mula malas nak meroyan di blog ni
mungkin mood down aku yg beberapa hari lepas tu belum lagi hilang
fikiran aku pun dah bercampur aduk dengan berbagai benda yg kena settle.
so aku masih lagi diburu kebuntuan paling serabut untuk berblog
aku pun tak tahu berapa lama mood aku akan pulih normal
kalau korang tengok ayat aku pun serabut...
ahh dah lah!!!
ianya amat membosankan !!!
bosan tahap dewa!
dalam mencari mood happy semula
aku kena banyak berdiam dan menyendiri tu yg selalu aku buat..
nanti bila dah full memori ni
baru aku curah kan habis-habisan disini
kadang-kadang 1 hari aku boleh buat 2-3 post!
bapak dia!!!!hahahaha
oklah...dari terus membebel
baik ambil mood tidur malam pun dah larut ni
burung hantu pun tahu nak tidur nikan pulak  aku !
hihihi... terasa kat diri sendiri pulak!

sebelum tu ada beberapa pesanan untuk orang yg pernah aku cuba hubungi dalam seminggu ni :

ASsyg~ Kalau saya takde lagi..ingat saya selalu ok,biar hilang dimata tapi kita dekat dihati :'(


BRO-MAN ~ org dgn mama mintak maap sangat-sangat tapi kami buat ni memang sebab amanah 'DIA' hrp abg paham...terima kasih sebab dah benci kami .dan ''blocking''  :)  kalau abg nak tau apa yg kami buat skrg ni ialah dgn selalu berdoa agar abg cepat berubah dari perangai lama abg tu....aminnn...
bang..berubahlah PLEASE.... walaupun org takkan  nampak perubahan tu lagi :'(

 ALLAH selamatkan kamu berdua..in sya Allah :'(

bythe way...lagu ni mmg penuh bermakna antara aku ASsyg dan BRO-MAN :)



Comments