Skip to main content

MOOD MIMLAMSIN DAH MARI

hai semua yg membaca...
mood mimlamsin dah sampai lah
aku lemah dah ni
takde mood...
tapi korang pernah dengar mood tu tak?
mood tu ramai yg selalu hadapi
tapi pada siapa yg bijak menangani maka lenyaplah mood tu akhirnya
huhu mimlamsin tu dalam huruf jawi tapi dalam huruf rumi MLS
Malas!!
ya malassss...
sekarang dah mula malas nak meroyan di blog ni
mungkin mood down aku yg beberapa hari lepas tu belum lagi hilang
fikiran aku pun dah bercampur aduk dengan berbagai benda yg kena settle.
so aku masih lagi diburu kebuntuan paling serabut untuk berblog
aku pun tak tahu berapa lama mood aku akan pulih normal
kalau korang tengok ayat aku pun serabut...
ahh dah lah!!!
ianya amat membosankan !!!
bosan tahap dewa!
dalam mencari mood happy semula
aku kena banyak berdiam dan menyendiri tu yg selalu aku buat..
nanti bila dah full memori ni
baru aku curah kan habis-habisan disini
kadang-kadang 1 hari aku boleh buat 2-3 post!
bapak dia!!!!hahahaha
oklah...dari terus membebel
baik ambil mood tidur malam pun dah larut ni
burung hantu pun tahu nak tidur nikan pulak  aku !
hihihi... terasa kat diri sendiri pulak!

sebelum tu ada beberapa pesanan untuk orang yg pernah aku cuba hubungi dalam seminggu ni :

ASsyg~ Kalau saya takde lagi..ingat saya selalu ok,biar hilang dimata tapi kita dekat dihati :'(


BRO-MAN ~ org dgn mama mintak maap sangat-sangat tapi kami buat ni memang sebab amanah 'DIA' hrp abg paham...terima kasih sebab dah benci kami .dan ''blocking''  :)  kalau abg nak tau apa yg kami buat skrg ni ialah dgn selalu berdoa agar abg cepat berubah dari perangai lama abg tu....aminnn...
bang..berubahlah PLEASE.... walaupun org takkan  nampak perubahan tu lagi :'(

 ALLAH selamatkan kamu berdua..in sya Allah :'(

bythe way...lagu ni mmg penuh bermakna antara aku ASsyg dan BRO-MAN :)



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx