NO KOMEN . . .

adeh . . .
bagai nak gelak beso dah ni
kawe nak story pasal kawan kawe yg sorg ni
laa pasal ape kecek kelate ni..adeh . . .belom lulos lagi dah berangan ha3
dalam seminggu ni
aku adalah aktif berpesbuk kejap..wat cuci mata kununnya he3
adalah sorang hamba Allah ni
add la profile yg aku gunakan tu
then dengan jujurnya aku pun approve kan la.
tapi baru firstday chating
dia dah mula meroyan macam-macam
aku bukan tak mau melayan
tapi maklomlah kan
kalau bab cinta cintun ni aku memang payah sikit nak layan
yg pelik tu seolah-olah macam dia dah jumpa aku 2 tahun
padahal baru 20 minit
apekah ni trik lelaki?
tapi aku dah jumpa berpuluh-puluh lelaki kat situ
tak de pulak sepesen macam mamat ni..
dia follow aku kemana-mana je aku pergi . .
adeh...setiap ada komen aku
dia akan kata ayat-ayat yg power lagi jiwang . .
aku makin risau sebenarnya
ape motif dia?
masuk hari ke dua
aku mula lah buat tak reti jek
sebab malas nak layan
lagi satu aku respek dia tu
sebab dia lebih berumur
hampir ke 30 tahun umurnya
hormat menghormati tu kan disuruh sesama insan . .
so . . aku pun wat derk jek lew
masuk waktu tengahari
dia dah mula bosan bila
dia katakan dalam komen nya
'kehadirannya bagai tidak diperduli'
adeh . . .bise2
aku masih meroyan dengan member-member yg lain
sebab malas nak terkurang ajar kat dia...
tapi waktu petangnya..
aku masuk ke group yg aku selalu lepak tu
tiba-tiba muncul pulak post dari dia...

' kadang2 kita xperasan kehadiran kita telah wat org rasa xselesa . .
hilang satu,xkan memberi kesan pun . .malah xkan ade yg prasan'

apekah???
aku terase siot . .
tapi bila aku masuk friendlist aku
kompem..dia dah remove friend
hurm...nak buat cane kan
orang dah remove diri
aku tak rasa bersalah pun
sebab pada aku
kehadiran dia
sama je dengan kehadiran
member-member aku yg lelain tu . .
tak ada yg kurang
tak ada yg special
kalau ada special pun..biarlah rahsia wa jek he3
*diam-diam sudah lah kan hu3
ok..aku bersyukur
sebab aku tak akan membenci orang lepas ni
kerana orang yg tak paham bahasa aku tu
denga rela mengundur diri . .
beb . .lu baru kecewa
wa pun baru lepas kecewa
tapi jangan la ingat
wa senang-senang nak tangkap muat cinta baru beb
wa lebih senang hidup cenggini
member-member wa pun boleh memahami
kenapa tidak lu . .
ok lah..
ape-ape pun wa ucap terima kasih la beb
sebab dah jadi teman facebook wa selama dua hari satu malam he3
wa caya lu lah . .
lu carik cinta laen naa...
ada ramai lagi awek lebih cun gila dari wa ni
yg boleh terima cinta suci lu tu . . .
in sha ALLAH . . .
tQ kerana meremove :)
apa yg wa harap . . mohon ALLAH selamatkan kamu . . .aamin  . . .





Comments

✿A I N A A✿ said…
dia menyesal la tu.. memang awak seorang yang tabah... dlu masa ade dengan kita, tak mahu hargai kan sis... I love cara sis handle benda ni... ena suka tengok perempuan yang bangkit dari kegagalan
tHe SeMpOi GiRL said…
hehehe
tengs aina ... apepun manusianya mmg suka ikut napsu dari gerak akalnya :)