Skip to main content

SIAPA KAH AKU?

aku seorang yg kuat menangis..sensitif
mungkin sebab stock air mata ku banyak dalam mata ni
hehehe

aku takut jarum ni
alamak...jangan lah buat aku camni
mau-mau jeritan aku akan terdengar
sebelum jarum masuk dalam daging aku lagi hahaha...

aku seorang yg gemar santai
ambil ilham untuk buat post di blog
ye lah seakan-akan kerja seorang pencipta lagu gitu
hahaha

aku seorang yg selalu kena buli..
sampaikan aku suka berdendam dengan pembuli-pembuli itu
tapi mama tak suka sifat aku yg tu
hurm..sorry mama

aaa... ni perangai buruk aku!!
aku tak boleh simpan rahsia
selalu pecah lobang..kalau simpan pun paling lama 2jam
alahai macamana??
memang dah suka bercakap belasah cerita je la
adoiii... selalu kena plaster dgn mama mulut ni hahaha
i'm sorry.!!!



ye..tulah aku
nak tunjuk muka sendiri nanti ramai yg jatuh hati
hehehehe maklum lah seorang yg memang cute di alam maya ni
adeh..mama pesan lagi..jangan riak dengan wajah kamu kerana ianya tak kekal lama!!
ok mama...i ingat pesan mama tu ....
hishhh mama cakap macam tu pun nak warningkan....
bukan ape pun cuma perasan cantik jek pun hehehe
aaaalaaa mama pesan lagi...jangan suka bersunggut
nampak sangat yg kita tak iklas ..adeh deh deh...
dah la... cukup sampai disini
layan games satu!!
jommm!!!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx