AKHIRNYA

alahai..akhirnya berhasil
semua ni hasil kerja orang tersayang
hmm...tengs so much sayang . ..
malam tadi sampai pening
dok mengadjust shoutmix
nak letak kat tepi
nak hide kan lah kununnya..
nak nampak wall blog ni kecil
tapi tulah maybe dah terlalu letih
satu bende pun tak menjadi
but pagini
DIA dah tolong aku
gumbirenye rase dijiwa ~ . . .
tengs buat si DIA...
DIA??siapakah dia tu?
kena lah rahsia dulu..
boleh kan hehhee...
tapi memang dia yg sering ku cari
bila ada masalah macam sekarang ni
ceh!!! so suspen gitu ...
lalalalaaaa ..ape ku pedulik  :p
ala dari korang tertanya-tanya
biarlah aku tunjukan orang nye
inilah . . si DIA tarra . . .
awak...
nak saya belanja makan ke ape ni?
jangan  mintak motor atau kereta sudah la ye
heee ~ lebiu forever lah !!

Comments