AKU DAN SIBER


harini macam hari2 yg selalu
awal pagi aku dah bangun
lepak bilik kejap kemudian mulakan aktibiti harian macam biasa
tetiba mata terpandang pada broadband dan lippy . . .
ye dah dua hari aku tak online kat FACEBOOK
dah dua hari aku tak  masuk ask.fm
dah hampir sebulan jugak aku tak lepak kat otai.my
dah beberapa bulan tak masuk twitter
dan dah beberapa tahun tak masuk MOKO MOBILE
yup..tempat aku jumpa kawan- kawan siber sedunia
tapi kali ni aku memang malas nak online semuanya
ntah.... mood down gile minggu ni
maybe asik makan potato chip tu tak...hahaha ape pun cannot
sayang...
aku bukan membenci kamu
tapi aku perlukan waktu untuk menenangkan mindaku yg kian serabut tahap dewa ni
alahai . . . give me time ok..
what??? sayang? siapakah sayang itu???
persoalan tak mungkin terjawap disini
sebab..sayang tu yg sedang baca entri aku ni lah.....hahaha ..kan dah kena!!
peace no perasan...~ hee

noty lips...sila abaikan . . .hehehe

Comments

Lyeen De Syifa said…
eh saya ke sayang tu?hehehe..:P yes..sbb sy sedang baca entry awk td...ahahaha
✿A I N A A✿ said…
hehe ena sekarang dah makin bz, fb ngn twitter dah tak aktif dah.. huaaaaaaaaaaaaaa
Zul Fadzly said…
makin sayu lgu2 kt blog ni...
tinggal dia la...
lupekan dia la..
merelakan dia la..
xsanggup lgi mendengar... eh..membaca.. haha.. anyway..g luck beb...
tHe SeMpOi GiRL said…
lyeen . . . ye utk yg dtg kebblog ni,semua sy syg tau hehehe thanks ye awk :)
tHe SeMpOi GiRL said…
aina comel lg manja ... elok la tu dik, fokus pada yg lebih penting ok..thanks for the blogwalking :)
tHe SeMpOi GiRL said…
zul . . . hehe isoke la .. lagu2 sempoi je teman wa skrg ni,thanks for the comments beb.. :)
Anonymous said…
:p
Anonymous said…
Hee.. :p