AKU HANYA PELAKUNNYA

malam sepi tanpa bintang
bagai hati ku yg hilang
memikir kan kau seorang
waaah...lagu kak melah tu!!
hmmm..malam-malam camni
layan pulak lagu kak melah mendayu-dayu suara dia
berdiri bulu mata aku ni hah...hahaha
adeh....macamana nama kak melah boleh
masuk dalam entri aku malam ni
entah le..padahal bukan nak story pasal dia pun
sebab blog ni bukan blog gossip pun hanya blog jiwe-jiwe
hahaha apeku pedulik!!! sorry kak melah ye...
malam ni malam ku  yg sangat sunyi
kat langit pun bintang tak 'ramai'
mungkin sebab cuaca mendung
mungkin sebab awan yg kelabu
mungkin sebab ..ahh malam memang lah gelap :p
tapi bila dah solo camni
malam-malam macam ni memamg lah sunyi
tak macam malam-malam masa couple dulu
bila sunyi send massage..
bila rindu call..
bila gaduh off phone
hahaha tu lah perangai orang bercinta
tapi tu dulu..tu beberapa tahun yg lalu
bukan malam ni
kalau tengok member bercinta
rasa sebak dijiwa..macam le aku ni tak laku
tapi bila dah rasa peritnya dugaan bercinta
terasa serik utk bercinta lagi
hmmm..tapi sampai bila kan entah le~
masa tahun baru aku punya azam lagi gila..
malas dah nak fikir pasal cinta
lepas ni fokus pada cari harta
aku nak jadi anak dara terkaya di malaysia!
perghh..gila takgila tu
tah tahun bila la kan boleh jadi kaya raya hahaha
bukan cakap kosong je pastu boleh jadi
kena banyak usaha
kena banyak  bersabar
kena berani
kena banyak makan hati kot..entah la...
aku cuba belajar hidup sendiri
sikit demi sedikit pengalaman aku cari
dalam kehidupan yg kian mencabar ni
adakala aku lemah sendiri
nasib ada teman-teman yg selalu menabur nasihat
syukur alhamdulillah...
kalau tak aku tak tahu ke mana arah aku saat ni
terima kasih Allah kerana memberi aku sahabat
yg selalu menemani saat aku susah mau pun saat aku senang
hanya Kau yg mampu mengetahuinya ya Tuhanku
sama ada perjalanan ini bakal menukan keindahan atau sebaliknya...
aku hanya pelakun dipentasMU . . .~




Comments

Farina Hunny said…
Allah tidak akan memberikan ujian melebihi tahap kemampuan hambaNya (:
✿A I N A A✿ said…
amboii nak jadi anak dara terkaya di dunia tu.. amboi.. apapun, boleh je jadi.. capai cita2 dahulu, insyaAllah org yang baik2 akan dtg kpd sis.. =3