APE DAH JADIK??




meroyan jap sebab bosan dah melanda
awek sempoi macam aku ni
kalau bosan memang ni lah kerjanya
layan lagu ..layan gitar ..sambil layan perasaan :p
kalau selalu aku layan lagu-lagu jiwang
malam ni korang jgn pulak terkejut
bila awek jiwang dah layan lagu hebat camni
malam yg sangat membosankan
namun aku tetap enjoy disini puas kot meroyan berbagai di wall facebook
satu pe pun tak dapat ha3nak usha mamat kat  fb
semua orang punya  ..adeh . . apa  punya  rugi  lah on9 malam ni
last choice layan lagu... layan perasaan lagi baik .
dapat gak lepas bosan sambil merepek-repek he3
bytheway  hebat gak kumpulan muse ni goreng lagu plug me baby ...
terangkat abis ha3
ok la esok dah mula nak mengajar mari lah kita bersama-sama masuk tidur
..rindu suasana sekolah sebab dah hampir 7 minggu lepak rumah
rindu kat anak-anak murid ha3..apekah??? biarlah rahsie hamba . . .
rindu dengar suara murid menyebut '' selamat pagi cikgu  ''


       

Comments

✿A I N A A✿ said…
i like muse! hehehe lyn jiwang ye?? ena malam ni suka dengar lagu anime.. hahah lagu yg bodoh2 tu sebab nak happikan diri supaya x bosan
tHe SeMpOi GiRL said…
aina...tu laa..musikan berbagai2
layanje lah janji bhgia hu2 ;)