Skip to main content

CHICHARITO OH CHICHARITO

petang tadi lepas aku online muka buku ..
mata aku berat sesangat
tah bila aku leh terlelap terus .  .
tiba2 terasa ada nafas hangat
dihembus ketelingaku
ermm . . aku menepis telinga .  .
orang nak tido aa . . mmm
aku bersuara malas
muahhh . . di ciumnya pipi aku . .
hmmm . . .nak pe lagi  niiii . . .
aku bersuara malas lagi
tanpa membuka mata pun
rambut ku dibelai manja . . .
hmmmm nape lak niii . .  .
aku memusingkan tubuh kearahnya
aah???...aku terkejut!!!
is it u????  chicharito???
yes dear . . dia bersuara perlahan
yes i'm here for u . .miss u honey  ..
tapi . .  .adeh . . . aku mula blurr
how can  u come in my bedroom?
please dont ask me like that dear..
come .  .miss u rite now...
arghh aku digoda!!!
but . . erghhh..kusut..kusut
tol ke mamat ni??
but how?how can u come in ?
honey...dia mula merapatkan tubuhnya kesisi aku
aku pulak mengesut pantas ke tepi katil
sambil kepala otak yg  makin serabut
come to me...dia merayu kat aku . .
ergh!!! please laaa ..aku merayu
dont do like this to me... !!!
love u honey . .
dia mengucup jari jemari aku
no!!! aku cepat-cepat tarik tangan aku
ok2..listen here . .
aku cuba tenangkan keadaan . .
can u tell me how can u come in ???
this is my bed room...
who gave u the key?
wei..weii....kalau tak silap tadi aku dah kunci pintu
sebelum tido laaa...
ko ni orang minyak ke ??
aah..aku makin serabut diatas katil
sementara dia masih cool je merenung wajah aku..
ah .....aku jadi malu bercampur seram.
cool baby . .ergh!!!
dia pujuk aku ????..
macam nak cair siot .  .
dia majukan tubuhnya kearah aku..
aku mengelak . .
dia makin mengganas!
di tariknya kaki aku.
wei!! aku dah mula berangin!
let me alone laaa...!! aku menjerit . .
dear . . dia merayu aku lagi
please . .come to me . . miss u  . .
dia merengek manja kearah aku
wei..wei...no! no !! go!!go!!!!!!! now . . .!!!
aku bunuh gak mamat ni kang !!
aku mula memekik
tie ...come  to me sayang . . .
dah2 ..!!!
aku menolak dia ke lantai.
bhuck! dia jatuh ke lantai . .
how dare u are . .urmm..
dia mula merenung tajam kearah aku
aku cuba lari ke pintu untuk keluar...
emm...tak jumpa pulak kunci pintu ni..adeh . .
dia menuju  kearah aku ...
aku melarikan diri ke arah tingkap ..
i want to jump!! aku mengugut .
honey...please  dont do  that. . .
dia lak merayu kat aku
if u come to me...i jump !!
aku teriak kuat kat dia
peluh aku dah mula membasahi tubuh
ok..ok...i stop ..sorry ...dia mengalah ..
but aku mula cuak ..
dia cuba menenangkan aku . .??
uhh tak caya la.. mampus tak caya
cool baby..cool . .
tangannya meraba-raba jari jemari aku
wei!! aku tepis tangannya
bapak ko laa...
sengal la wei  ko ni ..
aku mula memekik.
dia meluru kearah aku
terus di peluknya aku
aku meronta-ronta
lepaskan laa...lepas kannn . . .
aku meronta-ronta ganas .  .
tie...tie... hei..
bangun laaa dah senja ni . .
ko lom mandi lagi tu . .
ishh dak ni..
tido macam ape tah terjerit-jerit .  .
aik?? suara perempuan pulak
apekah dia bapok??
aku buka mata ... mama??
ko dah kenapa? mama bersuara
terpekik terlolong macam orang kerasukan ni?
erk?adeke ?
kan orang tido ni..aku cover line . .
ye la tu tido ..tapi terjerit-jerit  . .
emmmphh tah papela dak ni...
dah pergi mandi jap lagi magrib
tengok ni..netbook pun tak shut down..
ape kes la dak ni ...
dah tau nak tido tak yah lah online . .
waw!! mama membebel pulakkk . . .
aku alih mata memandang keliling  bilik...
ko cari sape??
mana dak tadi ma?
sape? mama buat muka terkejut..
chicharito la maa...
hah!?..mane ade??
diakan kat mexico ...
takkan datang sini...
lagi pun nikan musim bola
dia busy la tu .....hehehehehe
what?? mama perli aku pulak...adehhh
aaaa..... mengigau le ni...hahahahah
adeh....mama gelakan aku tuu . . . .
hmmm . . ye la kot...
aku mengeluh lemah
lantas aku rebahkan
tubuhku ke tilam semula
ma .  .pukul berapa dah ni??
kol 6.30..mama bersuara
sambil keluar dari bilik aku...
aduh.....aku senyum sengsorang
ni mesti sebab tadi ni ..
aku asik meroyan pasal
chicharito masa online fb kat wall ...
asik-asik post nama mamat ni dlm status aku
hahaha sampai terbawa dalam mimpi
mimpi tido siang pulak tu..
gilerr!!hahahaha ..
adeh....malu siakkkk....



chicharito....
u make me crazy dear....hahahaha....GG MU <3
ape kehe nyew ni :p

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx