CHICHARITO OH CHICHARITO

petang tadi lepas aku online muka buku ..
mata aku berat sesangat
tah bila aku leh terlelap terus .  .
tiba2 terasa ada nafas hangat
dihembus ketelingaku
ermm . . aku menepis telinga .  .
orang nak tido aa . . mmm
aku bersuara malas
muahhh . . di ciumnya pipi aku . .
hmmm . . .nak pe lagi  niiii . . .
aku bersuara malas lagi
tanpa membuka mata pun
rambut ku dibelai manja . . .
hmmmm nape lak niii . .  .
aku memusingkan tubuh kearahnya
aah???...aku terkejut!!!
is it u????  chicharito???
yes dear . . dia bersuara perlahan
yes i'm here for u . .miss u honey  ..
tapi . .  .adeh . . . aku mula blurr
how can  u come in my bedroom?
please dont ask me like that dear..
come .  .miss u rite now...
arghh aku digoda!!!
but . . erghhh..kusut..kusut
tol ke mamat ni??
but how?how can u come in ?
honey...dia mula merapatkan tubuhnya kesisi aku
aku pulak mengesut pantas ke tepi katil
sambil kepala otak yg  makin serabut
come to me...dia merayu kat aku . .
ergh!!! please laaa ..aku merayu
dont do like this to me... !!!
love u honey . .
dia mengucup jari jemari aku
no!!! aku cepat-cepat tarik tangan aku
ok2..listen here . .
aku cuba tenangkan keadaan . .
can u tell me how can u come in ???
this is my bed room...
who gave u the key?
wei..weii....kalau tak silap tadi aku dah kunci pintu
sebelum tido laaa...
ko ni orang minyak ke ??
aah..aku makin serabut diatas katil
sementara dia masih cool je merenung wajah aku..
ah .....aku jadi malu bercampur seram.
cool baby . .ergh!!!
dia pujuk aku ????..
macam nak cair siot .  .
dia majukan tubuhnya kearah aku..
aku mengelak . .
dia makin mengganas!
di tariknya kaki aku.
wei!! aku dah mula berangin!
let me alone laaa...!! aku menjerit . .
dear . . dia merayu aku lagi
please . .come to me . . miss u  . .
dia merengek manja kearah aku
wei..wei...no! no !! go!!go!!!!!!! now . . .!!!
aku bunuh gak mamat ni kang !!
aku mula memekik
tie ...come  to me sayang . . .
dah2 ..!!!
aku menolak dia ke lantai.
bhuck! dia jatuh ke lantai . .
how dare u are . .urmm..
dia mula merenung tajam kearah aku
aku cuba lari ke pintu untuk keluar...
emm...tak jumpa pulak kunci pintu ni..adeh . .
dia menuju  kearah aku ...
aku melarikan diri ke arah tingkap ..
i want to jump!! aku mengugut .
honey...please  dont do  that. . .
dia lak merayu kat aku
if u come to me...i jump !!
aku teriak kuat kat dia
peluh aku dah mula membasahi tubuh
ok..ok...i stop ..sorry ...dia mengalah ..
but aku mula cuak ..
dia cuba menenangkan aku . .??
uhh tak caya la.. mampus tak caya
cool baby..cool . .
tangannya meraba-raba jari jemari aku
wei!! aku tepis tangannya
bapak ko laa...
sengal la wei  ko ni ..
aku mula memekik.
dia meluru kearah aku
terus di peluknya aku
aku meronta-ronta
lepaskan laa...lepas kannn . . .
aku meronta-ronta ganas .  .
tie...tie... hei..
bangun laaa dah senja ni . .
ko lom mandi lagi tu . .
ishh dak ni..
tido macam ape tah terjerit-jerit .  .
aik?? suara perempuan pulak
apekah dia bapok??
aku buka mata ... mama??
ko dah kenapa? mama bersuara
terpekik terlolong macam orang kerasukan ni?
erk?adeke ?
kan orang tido ni..aku cover line . .
ye la tu tido ..tapi terjerit-jerit  . .
emmmphh tah papela dak ni...
dah pergi mandi jap lagi magrib
tengok ni..netbook pun tak shut down..
ape kes la dak ni ...
dah tau nak tido tak yah lah online . .
waw!! mama membebel pulakkk . . .
aku alih mata memandang keliling  bilik...
ko cari sape??
mana dak tadi ma?
sape? mama buat muka terkejut..
chicharito la maa...
hah!?..mane ade??
diakan kat mexico ...
takkan datang sini...
lagi pun nikan musim bola
dia busy la tu .....hehehehehe
what?? mama perli aku pulak...adehhh
aaaa..... mengigau le ni...hahahahah
adeh....mama gelakan aku tuu . . . .
hmmm . . ye la kot...
aku mengeluh lemah
lantas aku rebahkan
tubuhku ke tilam semula
ma .  .pukul berapa dah ni??
kol 6.30..mama bersuara
sambil keluar dari bilik aku...
aduh.....aku senyum sengsorang
ni mesti sebab tadi ni ..
aku asik meroyan pasal
chicharito masa online fb kat wall ...
asik-asik post nama mamat ni dlm status aku
hahaha sampai terbawa dalam mimpi
mimpi tido siang pulak tu..
gilerr!!hahahaha ..
adeh....malu siakkkk....



chicharito....
u make me crazy dear....hahahaha....GG MU <3
ape kehe nyew ni :p

Comments

✿A I N A A✿ said…
hahahahahahaha mimpi rupanya.. ish ish ish, sebaik your mom kejutkan..kalau tak, boleh lemas nanti.. XD Astagfirullah...
Farina Hunny said…
hahaa . ini memang tak boleh blah :D
tHe SeMpOi GiRL said…
aina . .tu la asik sgt menyebut nama dy di fb td ..tu yg sampai terbawak2 dlm mimpi tu hee...adeh..hrp2 xmimpi camni lg lah seram sgt2 ...ha3
tHe SeMpOi GiRL said…
farina ...
terlalu meminati dy..nilah kesannya...aduhh :)
Anonymous said…
hohho..klaka larh,,xleh blah betollarh.. ;D
tHe SeMpOi GiRL said…
hehe...sorry if my dream so over :)