HAISH... TAH PAPE TAH...

yuhuu
gedik jek nak guna background 'english style 'gitu
hahahaha ..bytheway ni blog wa..ape pun wa nak guna wa ape pedulik
tapi macam 'sentimentel' pulak bila awek sempoi guna background ini kan
haha tah brapa lama lah ku mampu bertahan
sebab blog ni selalunya guna background yg nuteral gitu huhu
wa cinta alam maya yg indah ni beb
wa cinta keindahan tuhan
wa pencinta alam yg iklas...
tapi disebabkan mood arini sangat mengedik nak guna background ni
tibaikan je lah huhu
ok lah saje nak meroyan
esok kalau panjang umur ubah lagi background ni
haishh tu je lah kerjaku bila bosan...huhu
ape yg penting??
dalam bosan2 ni jiwa wa yg jiwang ni jadi rocker pulak..hadoiii...heee..peace~
selamat malam shintaku~ eh!! adelak shinta2 ni kan haha..
ape pun cannot laa..hahaha tataaa.....

Comments

Farina Hunny said…
haha tade orang nak marah la . blog kite, kite punya suka la ;D
tHe SeMpOi GiRL said…
farina...
yup harap takde yg komen...

''asik2 tuka background jeeeek...''

hahaha ni jap lagi nak tukar lagi ni

hahahaha