Skip to main content

SENYUM ..KERANA INILAH KENYATAANNYA


awak...awak tau tak
sebelum ni dia kata dia tak percaya cinta
yg..seluruh malaysia, atau maybe seluruh asia dia cakap dia tak percaya cinta
dan ramai yg telah mempercayai  kata-katanya tu
ye lah kan kalau dah hari2 dia cakap
'hey..aku tak percaya cinta
aku tak percaya cinta C.I.N.T.A ....'
hahaha siapekah? kejap lagi aku tungukkan gambarnya
tapi dengar2 khabar dalam tak percaya pada cintanya itu
rupanya dia akan menamat kan zaman bujangnya tak lama lagi dah ni
ummm ramai lah yg frust lepas ni
ingatkan ada chance nak takel
rupanya dah nak jadi isteri orang dah pun
hehehe korang doakan je lah dia dan pasangannya
akan bahagia selamanya dalam kehidupannya yg baru lepas ni..aaminnnn

siapakah dia?

tadda....

dia...

bakal suami dia...

kad undangan yg telah siap

ketika majlis pertunangan haritu

semuga dia berjaya
menempuhi badai alam rumah tangga...aaminn

korang kenal siapa dia tu kan..huhuhu
aku takkan beri tahu siapa kah dia ok..
apa yg aku nak sama2lah kita
mohon dia bahagia selalu hendaknya .....aaminnnn

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx