Skip to main content

WHEN THEY STORY ABOUT THE HANDSOME

listen , listen, listen
hahahan read , read , read laaa ... jemu dah dgn listen ,listen, listen ni
kalau korang nak tau
minggu lepas aku lepak dengan budak2 group awek2 cun semalaya
untuk pertama kalinya aku berjumpa dgn mereka semua tu
seronok,happenning and i 'm so excited..
pada hari tersebut kami ada persoalkan tentang lelaki 'handsome'
waw! memang berbaloi2 jawapan mereka
antara sedar atau tidak  akukena kongsikannya disini
harap tiada yg makan hati la ye hahaha




saya rasa...
handsome tu memang perlu
sebab saya ni penakut,so kalau bf saya tak handsome
ada pulak saya mengigau bila tidur malam nanti
yup..memang perlu handsome barulah  boleh sebut
i love you selalu... hehehe


hai... memang perlu hensem la oi
kena handsome dan kena kaya jugak..
.baru cinta i kekal abadi
kalau takde  nanti hanya dapat cinta sesaat je kot
huk3.. kan hanya membazirkan masa je bercinta




handsome tu package je kot
tak beberapa handsome pun tak pe lah!
janji dia pandai jaga saya dan cinta saya,
lagi pun ada apa aje ada pada handsome,
bukan kekal pun ..:p

saya ok je ...kalau tak  handsome pun xpe..
pada saya ape yg perlu kasih sayang dia
dan perhatian dia pd saya.
bila saya perlukan dia,dia sentiasa ada disisi
bila saya menangis,dia tolong pujok
bila saya ketawa ,dia sama2 ketawa
ooh... awesome ...

pada i ke'handsome'an tu  tak berapa perlu..
handsome bagai nak rak pun tapi
tak kerja, asik kita kena belanja dia top up
belanja minyak motor bila nak pergi dating..
buat ape je nak bercintakan...







hahaha
agak nakal jugak budak2 group awek cun semalaya ni la kan
itu antara komen2 yg aku ambil  masa perjumpaan tu
so korang nilaikan lah mana satu pilihan korang ok
sama ada korang nak pilih yg handsome atau tidak
pada aku pulak.. handsome ke tak ..
cinta aku tetap kekal hingga kehujung nyawa
hehehehe macam tajuk novel le pulak kan..
p/s ..gambar2 yg diatas tu sekadar hiasan je tau :p











Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx