WHEN THEY STORY ABOUT THE HANDSOME

listen , listen, listen
hahahan read , read , read laaa ... jemu dah dgn listen ,listen, listen ni
kalau korang nak tau
minggu lepas aku lepak dengan budak2 group awek2 cun semalaya
untuk pertama kalinya aku berjumpa dgn mereka semua tu
seronok,happenning and i 'm so excited..
pada hari tersebut kami ada persoalkan tentang lelaki 'handsome'
waw! memang berbaloi2 jawapan mereka
antara sedar atau tidak  akukena kongsikannya disini
harap tiada yg makan hati la ye hahaha




saya rasa...
handsome tu memang perlu
sebab saya ni penakut,so kalau bf saya tak handsome
ada pulak saya mengigau bila tidur malam nanti
yup..memang perlu handsome barulah  boleh sebut
i love you selalu... hehehe


hai... memang perlu hensem la oi
kena handsome dan kena kaya jugak..
.baru cinta i kekal abadi
kalau takde  nanti hanya dapat cinta sesaat je kot
huk3.. kan hanya membazirkan masa je bercinta




handsome tu package je kot
tak beberapa handsome pun tak pe lah!
janji dia pandai jaga saya dan cinta saya,
lagi pun ada apa aje ada pada handsome,
bukan kekal pun ..:p

saya ok je ...kalau tak  handsome pun xpe..
pada saya ape yg perlu kasih sayang dia
dan perhatian dia pd saya.
bila saya perlukan dia,dia sentiasa ada disisi
bila saya menangis,dia tolong pujok
bila saya ketawa ,dia sama2 ketawa
ooh... awesome ...

pada i ke'handsome'an tu  tak berapa perlu..
handsome bagai nak rak pun tapi
tak kerja, asik kita kena belanja dia top up
belanja minyak motor bila nak pergi dating..
buat ape je nak bercintakan...







hahaha
agak nakal jugak budak2 group awek cun semalaya ni la kan
itu antara komen2 yg aku ambil  masa perjumpaan tu
so korang nilaikan lah mana satu pilihan korang ok
sama ada korang nak pilih yg handsome atau tidak
pada aku pulak.. handsome ke tak ..
cinta aku tetap kekal hingga kehujung nyawa
hehehehe macam tajuk novel le pulak kan..
p/s ..gambar2 yg diatas tu sekadar hiasan je tau :p











Comments

deanque mall said…
saye pilih awek yg last tu die cakap macam ni "pada i ke'handsome'an tu tak berapa perlu..
handsome bagai nak rak pun tapi
tak kerja, asik kita kena belanja dia top up
belanja minyak motor bila nak pergi dating..
buat ape je nak bercintakan..."
tHe SeMpOi GiRL said…
kann.. apelah sangat yg hensem2 ni kalau pocket kosong aikk? hahaha..
Anonymous said…
Mcm2 ada... :p
tHe SeMpOi GiRL said…
awk...yup...ciptaan tuhan mmg indah..mcm2 ada ^_^
Anonymous said…
Saya pilih semua x boleh ke :p
tHe SeMpOi GiRL said…
tamak le tu heee ..:p