AKU DI 14-2-2013


hai awak..
assalammualaikum
minggu cuti tak abis lagi ni
masih boleh melepak dalam bilik
santai-santai atas tilam
sambil online sambil bergurau sambil pelok bantal
pastu tertidur...hahaha ape pun cannot je kan
hari ni pepagi buta dah online facebook
bukan selalu dapat online lepas solat subuh macamni
nanti dah mula kerja semua dah jadi ribut dipagi hari
terkejar sana terkejar sini ..adeh....

hari ni
aku tak banyak nak share
cuma pagi2 my futsal member yg handsome tu
bagi info pasal bola..semestinya manchaster united yg kami sokong..awesome!!
then lepak kat wall member
haish... macam-macam status dia orang buat pagi ni
sampai naik keras perut aku dok stock gelak
tu la kawan2 aku
dalam hati gundah gulana pun masih boleh layan gelak
dalam jiwa serabut pun masih mampu gila2
dalam hati yg kusut pun masih boleh buat orang terhibur
sebab tu aku kata ..

lebih baik aku menjadi kawan dari aku menjadi kekasih

kerana jika ada ikatan kasih disini
mungkin aku dan kawan2 akutak akan serapat sekarang ni
ahh!!! biarkan saja ianya menjadi teka teki
aku milik siapa?
aku sayang siapa?
aku rindu siapa?
aku target siapa?
kerana semua tu hak aku
kerana semua tu milik aku
kerana semua tu masa depan aku
apa yg kamu perlu tau
aku sayang kamu dgn keiklasan
walaupun sayang aku itu bukan bermakna kamu perlu menyintai aku ...
harap kamu mengerti situasi aku ini

tapikan harini
that guy bagi aku wish la..happy valentine !!!
siapekah..siape lagi kalau tak ''the handsome from philiphine'' tu hehehe
alahai... dia tak tahu rupanya aku tak amalkan tradisi ini
tapi untuk menjaga hatinya aku said..thanks ~


Comments

✿A I N A A✿ said…
Wahh, pg2 dah main futsal.. lama dah ena tak main futsal, skill pun dah tak sehebat dlu... bestnyaaaa
tHe SeMpOi GiRL said…
aina..saje2 je dik, isi mase lapang time cuti2 je ni :) tp teruk gak bdn klau lama x main kan haha... dont missed it ok ...:)