Skip to main content

CUTI OH CUTI

cuti ..cuti dah mula lalala ...
eh happy doe lepak rumah cuti-cuti
cuti2 camni tak perlulah rushing pepagi nak buat kerja
kalau selalu pagi2 buta dah sebok didapur..
settlekan pakaian  utk pergi kerja
settlekan rumah utk ditinggalkan sehari suntuk
tapi harini tak lagi ..alahai rilex abis
kalau hari2 camni confirm makin tembam badan aku ni...hehehe
tapi belum tibanya cuti aku dah ada plan nak makan angin
pergi sorang2 je pun
kalau ada kekasih boleh la ajak sama ..
aip2..mana boleh keluar sesama kan
bukan muhrim tu... kang cinta jadi dosa pulak  hehehe
tapi makan angin kali ni memang atas urusan yg berbagai
so sorang pun sorang la..janji aku boleh tenangkan fikiran yg sememangnya sedia serabut ni
tapi..nanti kat sana tu adalah orang yg boleh aku jumpa
yg boleh buat aku happy cuti2 ni..family aku laaa...
korang jangan la bayangkan sesiapa pulak ok!
yg best tu....sebelum aku pergi bercuti ni
ada insan yg dah pesan baik punya buat aku...
jaga diri
happy selalu
kalau rindu tahan jek ^_^
yg menarik tu...jangan nakal-nakal ...hehehehe
nakal sangat ke aku ni?
ahak..ye la kot nakal..kalau tak , takkan la dia ingatkan hehehe
ok laaa...tak nakal dah sekarang ni
jadi wanita melayu terakhir la lepas ni
tapi nanti dah tak nampak jiwaku yg rock le pulak hahaha ...
so nak buat cane tu ek?
hmmm ..keputusan dah diambil beberapa minit lalu...
cuti2 ni ..jadilah aku wanita rocker melayu soleha yg terakhir hahaha
ape punya title la tukan hee...lantak ko!!
ok..dah nak kemas baju2 ni
ada masa, ada umur , ada rezki kita berjumpa lagi ..
selamat tinggal blog utk beberapa hari ni
selamat tinggal sayang jugak
selamat tinggal Malaysia....
next week jumpa lagi ok...ill miss u ~
p/s . . . .rindu itu sakit . . .
tapi dia kata makan ubat banyak2 nanti boleh baik ...
but stock ubat tahan rindu saya dah nak habis la awak ...heee



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx