CUTI OH CUTI

cuti ..cuti dah mula lalala ...
eh happy doe lepak rumah cuti-cuti
cuti2 camni tak perlulah rushing pepagi nak buat kerja
kalau selalu pagi2 buta dah sebok didapur..
settlekan pakaian  utk pergi kerja
settlekan rumah utk ditinggalkan sehari suntuk
tapi harini tak lagi ..alahai rilex abis
kalau hari2 camni confirm makin tembam badan aku ni...hehehe
tapi belum tibanya cuti aku dah ada plan nak makan angin
pergi sorang2 je pun
kalau ada kekasih boleh la ajak sama ..
aip2..mana boleh keluar sesama kan
bukan muhrim tu... kang cinta jadi dosa pulak  hehehe
tapi makan angin kali ni memang atas urusan yg berbagai
so sorang pun sorang la..janji aku boleh tenangkan fikiran yg sememangnya sedia serabut ni
tapi..nanti kat sana tu adalah orang yg boleh aku jumpa
yg boleh buat aku happy cuti2 ni..family aku laaa...
korang jangan la bayangkan sesiapa pulak ok!
yg best tu....sebelum aku pergi bercuti ni
ada insan yg dah pesan baik punya buat aku...
jaga diri
happy selalu
kalau rindu tahan jek ^_^
yg menarik tu...jangan nakal-nakal ...hehehehe
nakal sangat ke aku ni?
ahak..ye la kot nakal..kalau tak , takkan la dia ingatkan hehehe
ok laaa...tak nakal dah sekarang ni
jadi wanita melayu terakhir la lepas ni
tapi nanti dah tak nampak jiwaku yg rock le pulak hahaha ...
so nak buat cane tu ek?
hmmm ..keputusan dah diambil beberapa minit lalu...
cuti2 ni ..jadilah aku wanita rocker melayu soleha yg terakhir hahaha
ape punya title la tukan hee...lantak ko!!
ok..dah nak kemas baju2 ni
ada masa, ada umur , ada rezki kita berjumpa lagi ..
selamat tinggal blog utk beberapa hari ni
selamat tinggal sayang jugak
selamat tinggal Malaysia....
next week jumpa lagi ok...ill miss u ~
p/s . . . .rindu itu sakit . . .
tapi dia kata makan ubat banyak2 nanti boleh baik ...
but stock ubat tahan rindu saya dah nak habis la awak ...heee



Comments

✿A I N A A✿ said…
selamat bercuti sis.. ena pun tengah menggemukkan bdn kat rumah ni.. huaaaaaaaaaaa memey xleh nak diet
Anonymous said…
Happy holiday x)
tHe SeMpOi GiRL said…
aina . . . thanks dear :)
yup..bdn sis dh naik gebu dh ni huhu