MY HOT PAGE

hey you! just wanna to share something here
aku ada page yg nak dikongsikan dengan korang semua
dulu page tu nama dia lain
but sekarang ni aku dah tukar
walaupun maknanya serupa je dengan yg lama tu
tapi... macam ada feel sikit utk title page tu kali ni..
tujuan aku buat page tu
saja nak kongsi kan apa yg perlu aku kongsikan
aku promote entri aku yg terbaru diblog ini
selain tu ada fakta
ada masalah kehidupan masyarakat
ada terselit lawak menyindir
dan alaaa..macam-macam ada  senang cakap
admin yg menguruskan page aku tu ada 3 orang termasuk aku
kalau yg gila-gila tu ~ admin Damia a.k.a mama mia
kalau yg sempoi tu ~ admin izza
kalau yg jiwang tu ~ admin hetty
hehehe...ada kala serabut wall jadinya
bila admin melayan geng-geng yg berkomen disitu
ish3x... sabar je la derrr ..:p
ok la cakap banyak pun tak guna
mari aku tunjuk kan page kesayangan aku tu
kalau korang belom like , rajin-rajinkan lah menglike ok ...
heee ~ peace ~

pic utk page aku tu
so sweet kan manja . . . 


inilah page aku  sila klik..... Aku Sayang Kamu ..Manja

by the way....
tentu korang nak tau
kenapa nama manja diakhir ayatnya kan
heee.. biarlah jadi rahsia peribadi hamba  ^_^
apa pun kalau ada silap tutur kata disitu
mohon ampun dan maaf dari pihak pengurusan dan admin yg sengal tu :)

Comments