Skip to main content

NOTHING GONNA CHANGE

Ahha..
ape daaa..lagu jiwang lagi di blog girl harini
bukak la lagu yg hot sikit ptriotik  ke
rock ke, nyashid ke..paling hot dangdut ke kan...
asik-asik jiwang..jiwang..jiwang.... huaaappp...zZzZz...
sorry kay... ni blog wa,suka wa lah nak letak lagu apa pun hehehehe
lu nak lagu tu ..lu buat kat blog lu lah ..orite...
awal pagi jumaat ni
aku dah berblog sakan
lepas semua kerja settle
jarini gatal pulak nak menaip perasaan
dengan lagu yg berirama slow gila ni
mood gila meroyan aku pun datang pulak...
dengan tajuk..nothing gonna change ..
yeah..as u know ...
its about the love...
adehh.speaking london pulak
heee..sorry kay...
bila cerita pasal cinta ni memang tak habis,
sampai kiamat pun masih dok cerita
cinta monyet
cinta memory daun pisang
cinta one night stand
cinta mu mekar dihati
eh..ni dah tajuk lagu dah ni heheheh
pada aku cinta paling syok ialah bila cinta tak lagi bermakna...
laaa..lirik lagu pulakkk...hahaha
ok2..serius....
hmmm.. cinta yang paling syok...
ialah mencintai MU
zaman ni kalau cakap pasal MU
mesti zappp depan mata ...MU for Manchester united... la..la..la..
lagi masuk depan mata ...MU for Mamat untung... maksod boyfriend laaa...
sebenarnya ada lagi satu cinta MU yg syok punya..iaitu...
MU utk yg mencipta kita iaitu ALLAH swt...
mencintaiMU ya ALLAH memang berbaloi
jika dibandingkan dengan sejuta jenis cinta yg ada di alam maya ini
jika dibelai hari-hari cintaMU yg satu ini....
bukan saja hidup senang
hati pun jadi tenang
rezki pun panjang
takkan jadi si gila bayang
tak payah nak guna banyak wang
kerana perhubungan hanya dengan amalan dan keyakinan
kepercayaan serta kesetiaan
aah.. yang sweetnya cintaMU ini bukan lagi setia hingga kehujung nyawa
tetapi kekal sehingga kealam akhirat dan selama-lamanya....
so...takkan ada siapa yg bisa memutuskan cinta aku dengan cintaMU aku ni..
yeah..nothing gonna change my love for U ya Allah.. . . . . .in sha Allah . . . aamin....







Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx