NOTHING GONNA CHANGE

Ahha..
ape daaa..lagu jiwang lagi di blog girl harini
bukak la lagu yg hot sikit ptriotik  ke
rock ke, nyashid ke..paling hot dangdut ke kan...
asik-asik jiwang..jiwang..jiwang.... huaaappp...zZzZz...
sorry kay... ni blog wa,suka wa lah nak letak lagu apa pun hehehehe
lu nak lagu tu ..lu buat kat blog lu lah ..orite...
awal pagi jumaat ni
aku dah berblog sakan
lepas semua kerja settle
jarini gatal pulak nak menaip perasaan
dengan lagu yg berirama slow gila ni
mood gila meroyan aku pun datang pulak...
dengan tajuk..nothing gonna change ..
yeah..as u know ...
its about the love...
adehh.speaking london pulak
heee..sorry kay...
bila cerita pasal cinta ni memang tak habis,
sampai kiamat pun masih dok cerita
cinta monyet
cinta memory daun pisang
cinta one night stand
cinta mu mekar dihati
eh..ni dah tajuk lagu dah ni heheheh
pada aku cinta paling syok ialah bila cinta tak lagi bermakna...
laaa..lirik lagu pulakkk...hahaha
ok2..serius....
hmmm.. cinta yang paling syok...
ialah mencintai MU
zaman ni kalau cakap pasal MU
mesti zappp depan mata ...MU for Manchester united... la..la..la..
lagi masuk depan mata ...MU for Mamat untung... maksod boyfriend laaa...
sebenarnya ada lagi satu cinta MU yg syok punya..iaitu...
MU utk yg mencipta kita iaitu ALLAH swt...
mencintaiMU ya ALLAH memang berbaloi
jika dibandingkan dengan sejuta jenis cinta yg ada di alam maya ini
jika dibelai hari-hari cintaMU yg satu ini....
bukan saja hidup senang
hati pun jadi tenang
rezki pun panjang
takkan jadi si gila bayang
tak payah nak guna banyak wang
kerana perhubungan hanya dengan amalan dan keyakinan
kepercayaan serta kesetiaan
aah.. yang sweetnya cintaMU ini bukan lagi setia hingga kehujung nyawa
tetapi kekal sehingga kealam akhirat dan selama-lamanya....
so...takkan ada siapa yg bisa memutuskan cinta aku dengan cintaMU aku ni..
yeah..nothing gonna change my love for U ya Allah.. . . . . .in sha Allah . . . aamin....







Comments

Anonymous said…
Ada2 je dia ni.. :) love Allah