POST YG BIKIN HATI TAK KERUAN

hahahaha
lom pape dah gelak macam orang kena sampok
bukan gila tau tapi tak leh tahan dah nak tahan gelak ni
korang dah tau kan,
aku kalau buat status
atau post gambar diwall facebook aku tu memang kaw2 gila!
hahahaha
aritu punya lah aku sengal
aku post beberapa keping gambar yg agak AWESOME
tapi menarik gak la mata memandangnya
gambar yg aku maksodkan ialah ...



yang menariknya tu ramai member inbox aku
dok bertanya apakah kerja aku
ada yg kata aku main saham
ada yg kata aku bisnes online
mcm yg selalu org buat di fb tu..
ada yg kata aku ni jual dadah la
ada yg kata aku macam jual d*d* la
ada yg kata aku seludup senjata la
dan ada yg kata .....
hahahaha tak boleh nak aku katakan disini ..
sorry to say ...sebenarnya...
aku pun gila jugak tengok duit melambak macam tu
gila kalau tak gila ...tidur atas duit tu bhaiii... hehehe
ishh..semua sangkaan itu salah sebenarnya
aku hanya pembantu boss je a.k.a setiausaha laaa
for your infomation , my boss is a woman ok
so i can feel free...
and....awak pun feel free jugak kan sayang??
heee..~peace ~

Comments