SEMPOI GIRL SAID ABOUT SMILE



senyum itu bukan pun susah sangatkan
aku  happy atau tidak,
aku masih layak utk tersenyum. . .
ada ketika aku kena paksa  bibir aku  ini utk senyum,
ada ketika orang pelik jika tenguk aku asik -asik tersenyum
ada masa aku tidur pun boleh senyum
waktu makan pun aku still tersenyum
yg dasyat tu,
time menangis pun aku mampu tersenyum !
tapi the reality is ...
aku akan senyum sengsorang bila berchatting dgn SOMEONE !
heee... jgn tanya siapa ok... laa..laa..laaa... :p



antara  sebab senyum itu perlu ialah . . .
becoz  it  costs  nothing !!!
korang tak perlu bayar 1 sen pun . . ..
wa cakap lu . . . . . hahaha
pastu awet muda pulak tu.,
sebab muka pun tak ketat semacam...
orang lain tengok pun tenang je.. . . ..alaaaaaaahaii. .  ..
u know  sayang. . . .if u smile . . . . .
aaaaah. . . . . .
baca ayat kat bawah nilah. . . . .hahaha
malas nak ku kabo lagi . . .



Comments

Anonymous said…
:)
tHe SeMpOi GiRL said…
senyum tak perlu kata apa2...