AMBOI DIA !

Assalammualaikum.
eh... solehah gitu
bukan apa lepas layan lagu abang nuar ni
macam suci pulak blog aku ni heee...
alahai...ajari aku tuuuu....
eh!! ada yang tak suka ea?
rilex la...layan lirik je kot...
perhh.... terbang burung dengar suara abang nuar ni hehehe


*yes..
hanya engkau yg bisa
hanya engkau yg tahu
hanya engkau yg mengerti semua ingin ku

mungkin abang nuar je yg tahu apa yang aku mahu?
eh..betul ke tu?
tak pernah jumpa dia
macamana lah nak tahu?
tapi kadang -kadang kita silap...
orang yang tak pernah jumpa pun
boleh jadi teman yang rapat buat kita
Betul ke Ye??
aaa..macam soalan perangkap je tu kan
hahahah
ye...aku akan katakan ye
kerana selama beberapa bulan ni
aku hanya berhubung
dengan insan yang tak pernah aku jumpa
dan aku dapat rasakan kemesraannya
bagai aku dan dia hanya
duduk sebelah pintu je ni hah!
bapak gila imaging aku ni
kalau lah dia duduk sebelah pintu
tak payah la chatting hari-harikan hehehe
tapi serious beb....
yang jauh tu lebih memahami aku
lebih takecare pasal aku
lebih perihatin
dan aku pun jadi lebih tenang
alaaaa... nak manja le tu !!
eh !! ada pula yang jeles beb
hehehe
cuma..apa yang aku janji kat diri aku ni
handsome or kaya mana pun dia
*penenang jiwa aku tu *
satu je harapan aku...
dia bukan lah :
kekasih orang
tunang orang
suami orang
datuk orang
atau apa-apa milik orang
aku nak yang single mingle sahaja
take a note beb!!!ada time wa pun serious dalam berbicara  :(



aku : rerama sepi ditaman sunyi

Comments