BILA KEKASIHMU DIGANGGU

hai...senyum seindah suria
pagi ni aku nak share sesuatu yg sangat menarik
korang baca lah komen-komen mereka
lepas tu korang buatlah andaiannya sendiri ok
hehehehe tapikan...apa yang aku dapati disini..
semua marah bila kekasihnya diganggu ..
betul tak?
cuma...ada lah sorang dua yang tak kesah...
pelik jugakkan hmmmm...
maybe dia ada sparepart lain kot?
sebab tu dia tak beberapa nak kesah
bila kekasihnya di ganggu orang :p
atau dia memang malas  nak marah?
aaah..tu hak dia...hak kekasih dia
orite? alahai..membebel pulak aku ni
jom la baca komen abang-abang handsome yang diimport khas dari  friendlist aku hehehe

ni hah aku nak tunjukkan ayat-ayat jejaka pujaan semalaya apabila dipersoalkan : kekasih awak dikacau orang :
APAKAH TINDAKKAN AWAK SETERUSNYA?

Comments

tHe SeMpOi GiRL said…
wahai jejaka2 bg chance sye nak komen dulu ok...
siapa yg suka bila kekasihnya diganggu oleh org lainkan...
so tak perlu lah mrh sipengganggu tp jaga la kekasih anda sebaik mungkin sebab jika kekasih anda cukup perhatian dari kalian..
pastinya tak akan ada sesiapa boleh mengongcangkan cinta dia terhadap kamu....
amacam? nak bantah ke? heeee...peace~
yuki euki said…
alorrhhh cool jer lar.
marah2 wt ape... :DD