DUGAAN

hai ....
pepagi nak lepak facebook
tapi ntah nape tak boleh masuk pulak
kena hack ke?
nasib blog rocker ni boleh dibuka
so lepak sini je lah lagi aman
takda  la kena usya ..werkkkk hahahah
tapi dalam jiwa ni tetap tertanya-tanya
adakah sebab line?
atau malam tadi waktu sebelum tidur
aku dah tertekan delete akaun?
hmm... mana bisa kok... * jawa ni *
ahh..tunggu je lah apa kesudahan masalah aku arini
kalau esok ... lusa.. tulat .. dan coming soon
aku tak ada meroyan di wall facebook tu
bermaksud akaun fb aku memang dah kena hack
dan... dan... dan bermakna ..
aku ..dia ..kamu...mereka... dan semuanya
memang dah tak dapat berjumpa lagi dah
what !!!! huarghhh ...sedihhh .....
sob ..soh...sob... yangggg bak tisu selai....
kalau dah tak dapat nak luluskan passward kat facebook,
mana mungkin aku nak melepak situ lagi...
hmmm dugaan ...
alaaa makin sunyilah aku
layan mp3, layan  tv , layan perasaan..dan layan madam
tu je la kerja nya
sedih..sebak..sayu..pilu...
ketuk kepala dengan laptop !!
nanti macamana nak tanya kabar?
macamana nak ucap rindu?
macamana nak sampaikan pesanan penaja?
arghhhh...tak dapat aku bayangkan saat ni...
nak nangis pun ada ni hah...
wei...tak rugged la rockers nangis kan ...
aah...apa aku pedulik!!
air mata aku...adoi.... sebak ni sebak...
sayang...
kalau saya tak dapat online facebook lagi...
ni pesan saya ...
jangan sedih jangan menangis nanti tak ensem
jangan nakal-nakal nanti kena babap
jangan main mancis nanti kena jari
jangan merempit nanti jatuh tersepit
jangan main mata nanti sakit jiwa
jangan main karen nanti rambut kembang
jangan abaikan makan nanti perut masuk angin
jangan banyak mengulor nanti asik lepak surau
lepak surau time solat tak pa lah...huhu
kalau jejalan orang bagi gula-gula jangan amek tau :p
nanti dia culik awak..melepas lah saya ^_^
last sekali...
jangan lupakan saya nanti saya rindu.....hmmm
sayang...saya tengah sedih ni tau...
doakan saya dapat on semula facebook saya tu ok..
harap sangat-sangat ni...
apa yang saya mushkil...apakah ni kerja mr JIN?????
sebab ustaz dan saya dah halau dia malam tadi .
harini saya tak kerja sebab badan saya letih sangat-sangat
sayang...awak doakan saya selamat disini ok...




saya  : rama-rama kecil ditaman sepi...

Comments

Anonymous said…
Semoga di permudahkn segala dugaan. . Aminn.. :)
Anonymous said…
happy always SG
love u more and more
^_^