Skip to main content

DUGAAN

hai ....
pepagi nak lepak facebook
tapi ntah nape tak boleh masuk pulak
kena hack ke?
nasib blog rocker ni boleh dibuka
so lepak sini je lah lagi aman
takda  la kena usya ..werkkkk hahahah
tapi dalam jiwa ni tetap tertanya-tanya
adakah sebab line?
atau malam tadi waktu sebelum tidur
aku dah tertekan delete akaun?
hmm... mana bisa kok... * jawa ni *
ahh..tunggu je lah apa kesudahan masalah aku arini
kalau esok ... lusa.. tulat .. dan coming soon
aku tak ada meroyan di wall facebook tu
bermaksud akaun fb aku memang dah kena hack
dan... dan... dan bermakna ..
aku ..dia ..kamu...mereka... dan semuanya
memang dah tak dapat berjumpa lagi dah
what !!!! huarghhh ...sedihhh .....
sob ..soh...sob... yangggg bak tisu selai....
kalau dah tak dapat nak luluskan passward kat facebook,
mana mungkin aku nak melepak situ lagi...
hmmm dugaan ...
alaaa makin sunyilah aku
layan mp3, layan  tv , layan perasaan..dan layan madam
tu je la kerja nya
sedih..sebak..sayu..pilu...
ketuk kepala dengan laptop !!
nanti macamana nak tanya kabar?
macamana nak ucap rindu?
macamana nak sampaikan pesanan penaja?
arghhhh...tak dapat aku bayangkan saat ni...
nak nangis pun ada ni hah...
wei...tak rugged la rockers nangis kan ...
aah...apa aku pedulik!!
air mata aku...adoi.... sebak ni sebak...
sayang...
kalau saya tak dapat online facebook lagi...
ni pesan saya ...
jangan sedih jangan menangis nanti tak ensem
jangan nakal-nakal nanti kena babap
jangan main mancis nanti kena jari
jangan merempit nanti jatuh tersepit
jangan main mata nanti sakit jiwa
jangan main karen nanti rambut kembang
jangan abaikan makan nanti perut masuk angin
jangan banyak mengulor nanti asik lepak surau
lepak surau time solat tak pa lah...huhu
kalau jejalan orang bagi gula-gula jangan amek tau :p
nanti dia culik awak..melepas lah saya ^_^
last sekali...
jangan lupakan saya nanti saya rindu.....hmmm
sayang...saya tengah sedih ni tau...
doakan saya dapat on semula facebook saya tu ok..
harap sangat-sangat ni...
apa yang saya mushkil...apakah ni kerja mr JIN?????
sebab ustaz dan saya dah halau dia malam tadi .
harini saya tak kerja sebab badan saya letih sangat-sangat
sayang...awak doakan saya selamat disini ok...




saya  : rama-rama kecil ditaman sepi...

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx