LELAKI DAN KENAPANYA . . .

kenapa lelaki banyak selera dalam mencari teman hidup
mungkin kerana dia mau kan yang terbaik untuk dirinya
atau mungkin kerana dia memang seorang yang comei...
*meh tengok cermin dulu heee...

kenapa lelaki suka menduga gf nya dengan berbagai andaian
apakah dia mahu gfnya itu menjadi super girl yang pandai karate dan tomoi?
atau dia menggalakkan gfnya membuat persediaan peribadi untuk break ...
*kaki perempuan sila abaikan persoalan ini hu3 ..

kenapa lelaki sukar untuk setia
adakah kerana terlalu ramai perempuan cantik diluar sana
atau mereka memang peminat alam semula jadi ...
*tapi sekarang mereka meleleh tengok  janda hot...pelik ! ha3

kenapa lelaki suka perempuan manja
adakah kerana lelaki jugak manja dan penyayang
atau mereka memang sengaja nak cari pasal . .
*tu kena tanya bomoh batin ye bang ? hu3

kenapa lelaki suka marah dan cemburu
apakah sebab dia mahukan sesuatu yang lebih
atau sebab cemburu tandanya sayang yang tahap melampau ?
*jangan cemburu nanti awek jadi jemu bang lalala..

kenapa lelaki selalu ucap kata rindu
padahal bukan dia rindu kat gf dia sesaje
berbagai perempuan dia masih ucapkan rindu 
* hahahaha..kantoi...maut la aku lepas ni kena bahan 
for your infomation : inbox tak boleh buka , kunci dah patah  hek3

*rerama mamai dikamar sepi*

Comments