Skip to main content

LELAKI DAN KENAPANYA . . .

kenapa lelaki banyak selera dalam mencari teman hidup
mungkin kerana dia mau kan yang terbaik untuk dirinya
atau mungkin kerana dia memang seorang yang comei...
*meh tengok cermin dulu heee...

kenapa lelaki suka menduga gf nya dengan berbagai andaian
apakah dia mahu gfnya itu menjadi super girl yang pandai karate dan tomoi?
atau dia menggalakkan gfnya membuat persediaan peribadi untuk break ...
*kaki perempuan sila abaikan persoalan ini hu3 ..

kenapa lelaki sukar untuk setia
adakah kerana terlalu ramai perempuan cantik diluar sana
atau mereka memang peminat alam semula jadi ...
*tapi sekarang mereka meleleh tengok  janda hot...pelik ! ha3

kenapa lelaki suka perempuan manja
adakah kerana lelaki jugak manja dan penyayang
atau mereka memang sengaja nak cari pasal . .
*tu kena tanya bomoh batin ye bang ? hu3

kenapa lelaki suka marah dan cemburu
apakah sebab dia mahukan sesuatu yang lebih
atau sebab cemburu tandanya sayang yang tahap melampau ?
*jangan cemburu nanti awek jadi jemu bang lalala..

kenapa lelaki selalu ucap kata rindu
padahal bukan dia rindu kat gf dia sesaje
berbagai perempuan dia masih ucapkan rindu 
* hahahaha..kantoi...maut la aku lepas ni kena bahan 
for your infomation : inbox tak boleh buka , kunci dah patah  hek3

*rerama mamai dikamar sepi*

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx