MONDAY MOOD

hai dunia...isnin mari dah
tapi mood aku yg tak mari-mari
hari ni aku takde mood nak bermuka buku
bukan tak rindu dengan  yg disana
tapi ... aku letih
letih dari segi fizikal dan mental..
letih dengan hidupku yg reality dan fantasy...
cuti kalini bikin otak aku makin tambah serabut
ianya jugak memaksa aku berjumpa doktor untuk sekali lagi
dan hasilnya aku kena banyak berehat ..
pesan doktor jangan terlalu banyak berfikir ..
ianya sungguh merbahaya  untuk kesihatan aku
aku diarahkan untuk melupakan semua yg menganggu aku sekarang ini.
sehinggakan aku tak mampu nak hadapi semua kenyataan
dan aku tak pasti aktiviti muka buku aku bila akan aktif semula..
sorry sayang . . . .i'm so tired now . . . .
ubat penenang telah menjadi teman aku sekarang ..





ye...aku letih untuk semua itu
aku benar-benar tak mampu  . . .
p/s kamar peribadi tempat aku mengadu kini ...

Comments

yeahhh same goes with me... silent tu penawar luka lara dalam jiwa ni.....
tHe SeMpOi GiRL said…
ena... kan3x... diam diri lebih baikkan.. :)
tengs for comments ena...
Anonymous said…
qu doakn kesehatan untk mu ,,nk yg dlu,,sentiasa ceria,,,miss u gelak ktawa,,,mcm selalu,,,miss u syuman,,,
Anonymous said…
take a rest,,
tHe SeMpOi GiRL said…
tengs dear ...i will..