Skip to main content

OK WA TAK HENTAM LU BHAII ...

hai semua
selamat berhari minggu
lepas breakfast  layan la muka buku sambil mencuci baju
melayari sambil mencuci??
eh..boleh pulak kan ..ofcoz la mesin  yg tolong cuci
aku hanya melayan kehendak mesin je  hehehe
bila aku buka notification  di face-book
ada member tagging aku laa...
ok..aku pun buka lah apa yg ditagging tu
wow!! awesome  ...
aku tak nak komen pape kat sini
tapi korang lebih terror ok..so korang yg patut komen..
apa yg aku dapat cakap... bravoooo !!! 4 bintang bhaiii !! hahaha

lu kena klik sini dulu bhaii bru lu jumpa jawapannya !

bytheway..link tu telah diperibadikan la....maafkan wa beb...

untuk artis yg menerujakan tu
syabas bro ..bakat lu memang hebat!
jiwa rock takkan hilang di jiwa orite!!
apa-apa pun wa nak ucapkan thanks so much kat lu ...\m/ !!
thanks for the tagging  . . . .
dan wa janji wa tak akan hentam lu ok...hehehe


ok wa caya  ....rock never die ....  orite !!


tuan punya suara itu ..heheheh

lepas ni peminat lu ramai laa..hehehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx