OK WA TAK HENTAM LU BHAII ...

hai semua
selamat berhari minggu
lepas breakfast  layan la muka buku sambil mencuci baju
melayari sambil mencuci??
eh..boleh pulak kan ..ofcoz la mesin  yg tolong cuci
aku hanya melayan kehendak mesin je  hehehe
bila aku buka notification  di face-book
ada member tagging aku laa...
ok..aku pun buka lah apa yg ditagging tu
wow!! awesome  ...
aku tak nak komen pape kat sini
tapi korang lebih terror ok..so korang yg patut komen..
apa yg aku dapat cakap... bravoooo !!! 4 bintang bhaiii !! hahaha

lu kena klik sini dulu bhaii bru lu jumpa jawapannya !

bytheway..link tu telah diperibadikan la....maafkan wa beb...

untuk artis yg menerujakan tu
syabas bro ..bakat lu memang hebat!
jiwa rock takkan hilang di jiwa orite!!
apa-apa pun wa nak ucapkan thanks so much kat lu ...\m/ !!
thanks for the tagging  . . . .
dan wa janji wa tak akan hentam lu ok...hehehe


ok wa caya  ....rock never die ....  orite !!


tuan punya suara itu ..heheheh

lepas ni peminat lu ramai laa..hehehe

Comments

Anonymous said…
Erk.. Sampai ke sini di bwk nyer. . Haha abes cmni :p
Anonymous said…
Adess. Pic pun ada?? *bru prasan* ...... Pgsan +_+
tHe SeMpOi GiRL said…
hehehe ... bravo !!
Anonymous said…
Kene sembunyi diri cmni.. haha :p