PENAWAR RINDU OLEH SEMPOI GIRL

Sayang ...
jika awak rindu kan seseorang tu
hanya sebab dia jauh
hanya sebab dia sibuk
hanya sebab kerjanya yg bertimbun-timbun
tak payah nak risau apa-apa pun
awak hanya pejam kan mata awak
dalam hati awak akan lihat dia
walau hati awak tak ada mata untuk melihatnya
ajaib bukan!! hehe
dan satu lagi pesan saya
jika awak benar -benar rindu
bacakan alFatihah buat insan yang dirindui itu
berdoa pada Tuhan agar dia selamat dan sejahtera adanya
dan mohon dia juga rindu kan awak...
dan... jika dan buat kedua-dua yang diatas
tapi masih rindu lagi??
saya cadangkan sebelum awak tidur
sebut namanya 3 kali atau sampai terlelap
saya jamin...
dia akan datang dalam sweet -dreams awak tu
aa... kalau itu pun tak menjadi !!
malam jumaat nanti pergi lah jumpa si nenek  kebayan
suruh nenek buatkan air mandi..
letakan bunga berjenis - jenis
lepas tu..awak mandi bunga lah ...
lagi best time bulan gerhana...eh!! tol ke ni ha3
ye lah...untuk buang semua yang mengganggu
gelora yang melanda dijiwa kacau awak tu
sebab ada orang kata rindu ni bahaya
kerana jika orang rindu kat kita
nanti gugur bulu mata kita sehelai by sehelai
kalau dah hari-hari rindu
mau clear kelopak mata si dia tanpa bulu mata
ish...macam alien jek ha3

Comments

Anonymous said…
hahakhakhak lwak ke dear,,,
Anonymous said…
Bhahahah girl lu sengal doe !! hahaha
tHe SeMpOi GiRL said…
yes dear...
mood i kalau dah mamai camni lah
~ peace ~
tHe SeMpOi GiRL said…
doe ea?
heee lu memandai beb cakap wa sengal..
wa cakap kt bf wa nanti padan muka lu hehehe
eh..ade ke wa bf? adeh....