SI CANTIK KU SI ' AINAA '


hai semua
bila rasa tenang dan aman
mood pun datang untuk meroyan ...
harini aku nak promote adik blogger yg selalu bagi semangat kat aku
this sweet girl sangat pandai ambik hati aku  hehehe
kadangkadang bila berkomen tu
macam nak gigit-gigit jari dia
sebab semua komen yg dibagi memang ayat yg selalu bikin hati aku cair...
kalau korang rajin masok blog ini..pasti korang kenal dengan cewek  manja ni
dia tu sudah la  bijak
seorang pelajar yg sgt peramah
manja..manis..alahai..bertuah la badan
kalau aku balas komen dia..
aku lebih senang panggil dia ena~
kalau korang ingin mengenali dia dengan lebih dekat..
jom kita reramai lepak ke  blog ena....he3

klik kat link ni untuk kita ramai-ramai pergi rumah ena tu ok ;)


ena..
thanks so much dear
sebab selalu bagi support kat sis
dari segi mental dan fizikal
lebih-lebih lagi untuk blog jiwang nya jiwa ni ..
teng Q...and lebiu ena heee~..
bytheway...hope ena lebih suksess dlm hidup di dunia dan akhirat
, dalam pelajaran dan dalam percintaan dgn si tuuut...hehehe
sorry kalau entry sis agak kureng sejak kebelakangan ni
sebab mood jiwang sis dah terbang jauh ....peace~

Comments

Anonymous said…
awk,,,boleh ke adk awk ni jd adk sy?,,,:-P
Hahahah ena ingat ena mana lah tadi.. hahahahha..malunyaa sis... ni buat ena sygkan sis ni.. awww.. mekaceh ye .. XD
hehe, ena ni mmg manis orgnya, dan dalam blog sye pun die rajin bg komen jgk..hee...she's such a lovely girl :)
tHe SeMpOi GiRL said…
awak..tanya la si cantik tu sendiri...org nya sgt peramah... :p
tHe SeMpOi GiRL said…
ena... ala..sis mne ade ena lain dh ni..kan ena rajin berblogwalking sini dgn komen2 yg buat sis caer hehe..syg ena jugak ^_^
tHe SeMpOi GiRL said…
seneorita ...kan..tu sbb sy wat entry ni khas utk dy..sbb dy tu mmg rajin ..tengs for the comments..
xbalik jerman lg ke awk? ;)
Anonymous said…
awk x marh ke,,hahaha,,it me n u no ho am i,,,
tHe SeMpOi GiRL said…
buat apa nak marah,
bukan dapat guitar free pun :p
heee~