AHHA ... GIRL DAH TAK ROCK KE ?

hei..cakap elok-elok ok
sapa cakap aku tak rock lagi?
jiwa ni..ye jiwa ni still rock tahap batu gunung ganang lagi tau
kukuh dan mantap  gitu !
dah tu..nape layan lagu putih putih melati ni . . .
laaa...hahaha... kenapa tak tanya awal-awal...
bukan apa.. dulu-dulu aku pun tak minat jugak lagu ni
tapi bila friendlist aku tu asik buat status pasal lagu ni
tiap-tiap hari ada je yg taip lirik lagu lah
share u-tube nya lah
dan kat page yang aku like pun ada muatkan lirik  lagu ni..!
akhirnya...aku terpaksa akur
yang lagu ni memang senang di telinga semua orang
ok la ..selagi orang nak dengar aku pasang lah kan huhu...
tapi jangan fikir aku tak rocker lagi ok..
aku ikat ko kat pokok ada kerengge nanti baru ko tau ..
hahaha . . layannn ..



Comments