HILANG HAMPIR 95%

hi there ..
blogwalking? or skodeng? hehehe
apa pun kerja korang
aktiviti serupa pasti akan berlaku hari-hari kan
biarlah...asalkan korang happy
hari ni merupakan
hari yang amat meletihkan urat saraf aku
dari malam tadi selepas buat sikit kerja diofis
lepastu sambung layan bola sepak dengan kekawan
lahai kecewa bila JDT tewas digelanggang sendiri
namun bro Safi Sali atau aku lebih suka panggil dia
bro SAFsali huhu terbaik
bro lah penyelamat maruah team JDT
dapat la 1-2 ..boleh la dari takde langsung
lepas layan bola..dengan hati yang kecewa
aku dengan kekawan rasa lapar semacam
dalam pukul 12 mlm tu jugak kami pergi makan
aduh..malam minggu ramai rupanya manusia ...
ye manusia yang tak tahu tidur malam hehe
dengan ditemani 2 awek manja termasuk aku
kami lepak restoran sea food terkenal di area apartment aku tu
amboi..awek-awek kalau dah lapar tahap maksima
semua lalu kami tak pandang dah.
siakap 3 rasa, chapchai , tomyam, telur dadar berempah,
aaah... berpeluh tubuh menikmatinya
pukul 2 pagi kami keluar dari tempat makan tu
dengan perut yang penuh
kami menikmati angin laut sambil sembang - sembang kosong
amboi..ramai lagi yang tak tau tidur ..
dah pukul 3am tu . . .
bila semua dah letih merepek-repek ditepi laut
kami balik dalam pukul 4 pagi
adeh..jalan dah sunyi sepi
mata aku dah mengantuk gila
namun aku gagahi memandu dengan harapan kami
selamat sampai ke apartment aku nanti ..
yeahh..akhirnya sampai dalam pukul 4.45 am
suasana yang sunyi sepi
semua orang sedang di buai mimpi
kami bertiga masuk apartment dengan berhati-hati
macam perompak pun ada jugak hehe
bukan apa ,aku tak mahu orang tau
yang ada tiga orang awek baru balik dari makan angin
ergh... akhirnya masuk jugak kami dalam bilik aku
fuhh..selamat . . .
masing-masing dan letih,
aku suruh mandi pun tak nak lagi
lepas cuci muka dan tukar baju
kami pun layan mata
mungkin tak sampai 20minit
semua dah di ter... .zZzZz . .
panas !!!
eh...dah siang !! aku terus bangun
member aku yang berdua tu masih tidur di bilik sebelah
aku terus ke bilik air ,mandi dan siap-siapkan diri
bukan nak pergi kerja ,tapi nak beli makanan untuk sarapan pagi itu
nasib kedai jual mertabak tak jauh dari apartment
so aku tak perlulah nak start kereta,
jalan kaki pun ok ...
ramai orang di kedai tu
adeh..jawapnya kena berbaris la aku kali ni
tengok jam dah hampir pukul 9
aduhhai... panas tu ...
setelah hampir 30minit menunggu
akhirnya siap lah mertabak daging yang aku pesan
alahai..nasib la mamat tebar roti tu handsome
hilang letih aku menunggu :p
ohnyaaa la pun ...heee
sampai rumah member aku dah siap mandi
air pun  dah terjerang..tengs beb..
kami sarapan sambil borak-borak kat depan tv
sambil layan cerita katun ..
member aku yang sorang ni memang kaki katun
alahai... tak bestnya ..dalam hati aku berbisik hehe...
selesai sarapan ,lepas kemas rumah
aku dan kekawan santai-santai sambil dengar lagu
kami sembang-sembang
kami gossip-gossip
gelak tawa sesekali menyerikan hari kami
tengahari...!!
lepas solat zohor, kami keluar lagi
ada undangan dirumah kawan satu ofis
dia jadi raja sehari adeh...jalan lagi hihi
lepas siap-siap kami pun gerak lah
1 jam perjalanan ,maka sampailah kami
amboi..ramai orang !!
awek-awek jadi malu- malu gitu hehehe..
lepas menjamu selera, kami pun bersalaman dengan pengantin
dan terus pulang kerumah semula
sampai rumah..erhh...letih sangat-sangat rasanya badan ni....
Mira dan Eda nak balik rumah mereka
aku nak hantar tapi mereka menolak
sebab kekasih masing-masing nak bawa mereka keluar pulak!
aduh..korang tak letih ke? aku menyoal
hehehe.jumpa pak we mana letih ngekk
ye la tuu..aku sikit perli
huhu..tulah ko..suruh cari pak we tak nak..
kalau tak ko dah boleh lepak dengan bf ko malam ni
ooh...ye ke camtu beb? memang kena ke beb?hahaha
aku buat-buat bodoh menyoal ..
...eleh... menganjing kami la tu kan? hahaha
yela-yela ..korang layan la bf korang tu
aku nak tidur ni wei...aku lapar tidur ni. . .
pape pun tengs beb ,
ko sudi lepak dengan aku malam tadi,harini ,
sampai sekarang ni
happy gila wei huhu
ala..ko kalau bosan tu ..call je kami
intime kami datang laa.kata si Eda pulak
alahai..baiknya  Eda nikan..huhu
ye..ye..nanti aku call la ko beb...
tiba-tiba 2 orang jejaka machoo datang dengan kereta masing-masing
ishh bf korang ke tu? sambil aku jeling mamat-mamat tu.
betul kan beb? tu bf korang ?
ye la..dah sampai rupanya..
k la beb..kami blah dulu k
thanks beb... lepas laga-laga pipi
muah kanan ,muah kiri,
eda dan mira pun tinggalkan aku
dan masuk kekereta kekasih masing-masing
fuhh...sunyi datang lagi...
oohnya...
macam ada satu benda yang aku terlupa lakukan harini..
tapi apakah??
laaaaa...
aku belum buka my muka buku lebih dari 20jam rupanya !!!!!!!!!!!
patut la jantung aku berdegup tak menentu
sorry muka buku..jumpa aku esok
sebab..harini aku dah hilang tenaga hampir 95%
hehehe...awak..XOXO laaa...


Comments