ISNIN YG INDAH

hi..assalammualaikum awak..
hari ni hari isnin tau,bukan nya hari ahad..
ahad tu semalam heee...
so cuti dan rest awak dah habis ok
harini hari untuk perah tenaga dan minda
boss ?anggaplah boss awak tu insan yang paling sempurna harini
segala arahannya adalah tanggungjawap dia
dan itu adalah tanggungjawap awak juga ok...
jangan mengade nak rasa tertekan ,
kalau awak rasa kerja awak tu sangat teruk
sebenarnya awak silap..
diluar sana ada lagi orang yang bekerja lebih teruk dari awak
dan dia masih boleh bersabar ,hebatkan mereka tu..
sebagai pembantu boss
saya pulak sentiasa setia disisinya
namun disebabkan naluri saya  yang ada ketika sangat nakal,
badan je depan bosstapi hati saya di facebook ...hu3 ...
alaaa... bosan kan kalau asik mengadap benda yang serupa hari-hari
kat facebook tu macam-macam ada...termasuklah ....awak ...heee
XOXO , sambung kerja jum sayang ....

Comments