PROMOTE HOUR

hey hey hey
apekes ni ..blog rocker tapi layan lagu si nuar jain ni?
hahaha..pedulik ape wa!!
janji boleh layan.. wa layan jek beb...
eh...rocker gitu
cakap macam KL gengstar pulak wa ni kan
lu wa, lu wa bagai hehehe
bukan apa beb
kali ni wa nak buat enrti pasal page wa
page yang tak berapa  nak happening la tukan
dibuat untuk semua peminat rock se malaysia
tapi dah friendlistnya semua adik-adik sekolah menengah...
mana ada nya mereka minat rock merock bagai ni
kalau k-pop tu maybe layan la kot sebab k-pop cute gitu hehehe
ok,tak nak buang masa
wa naklu orang LIKE page wa yang dah mula cool ni
lu klik link ni ok,nanti lu jumpa lah page rocker wa tu !! 
kalau lu tak berpuas hati ,
baik lu cakap,atau inbox admin wa tu
bukan apa beb,wa pun manusia macam lu...
ada je silapnya hehehe ..

Comments