Skip to main content

SINGA KE KUCING

Peewitt...heee
berdesup jantung aku bila someone cakap aku ni garang !
tapi aku lupa nak tanya aku ni garang macam singa ke macam kucing?
kalau macam singa,ishhh...bahaya tu ganeh sungguh !!
kalau macam kucing, emm..garang-garang manja tau...
betul ke aku garang?
tenguk pada wajah yang menawan ni macam puteri snow white
hehehe,tapi bila dikatakan aku garang
mestinya wajah ku serupa si nenek sihir hmm....taknak lah!
awak . . .. betul ke saya ni garang ?..hmmmm *nak touching lah*
ke..nak saya tunjukkan yang saya gadis melayu terakhir kat awak?
awak tahukah awak, apa akan terjadi kalau saya tak garang?
saya tak akan boleh hidup dalam dunia saya sekarang ni tau..
saya tak akan mampu berdikari dalam perjalanan saya ni,
saya akan sentiasa ditindas oleh insan - insan diluar sana
dengan mereka, mereka dan mereka !!!
siapakah mereka tu?
orang yang dekat dengan saya lah,mereka tu ialah...
aaah... biarkan aje lah mereka tu !
apa yang penting sekarang ni, saya tak garang dengan awak heeee....
kan3x, mana ada saya garang nya pun
manja kat  awak ada lah....huhu *aduh mana tahan batinku*




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx