SUNDAY IS FOR WHAT ?

welcome sunday
miss u ,dah seminggu tak jumpa mr sunday
yelahkan lepas aku jumpa last week
pastu aku jumpa pula mr monday,tuesday ,
wednesday ,thursday ,friday and mr saturday
aaa...ni barulah jumpa lagi ..tadda !!!
miss u like crazy ...*bohong je ni *
sunday ni aku dah plan nak santai-santai dalam rumah
bukan malas nak aktif kat luar sana
tapi maklumlah kan dah musim pilihan raya ni
nak keluar pun naik bosan
diluar sana dah tak nampak benda lain dah
asik-asik dacing,bulan,rocket,mata yg biru merah
kalau dulu permandangan sangat indah
tapi sekarang ni...sabo ajeelah, *nasib bukan lama *
kenapa aku tak bermuka buku on sunday
emmm.. malam tadi aku dah tidur pukul 4 am
pagi tadi lepas subuh aku sambung tidur
eheheh..boleh pulak sambung tu
nasib mimpi dah tukar tajuk..
kalau tak mau macam film bollywood jadinya mimpi aku tu
berjam-jam tanpa henti...* rindu kat salman khan la pulak*
pada aku hari minggu adalah hari aku rehatkan minda
rehatkan tubuh badan aku ni,
yang dah puas kehulu kehilir masa hari berkerja tu
so,hari minggu lah aku perlu kan rest yang panjang
kalau aku bermuka buku nanti
aku mesti berstatus serta berkomen macam selalu
tu dah tak bermakna aku sedang restkan minda
malahan makin letih adalah kot!
eh..katanya nanti ada orang rindu kalau aku tak online ?
ye ke? ke rindu nak buli aku?he3
aa, baik cakap betul-betul
sebab aku ni kalau online
kompem kena buli dengan kawan-kawan je kerjanya
tapi ,tu pun salah aku jugak
suka sangat mengusik orang :p
aaaah..apa ku pedulik! ha3
sunday is a holiday
sunday is a restday
sunday is for jiwang day
tapi jangan lupa jugak
sunday is for tahan rindu day
eh..ada pulak kan camtu...
awak.... XOXO !!:)

Comments