PERIHAL AKU

ok harini nak story perihal aku
bila orang tanya siapakah Lyenda ixati tu?
ah mestinya ramai yang jawap 'insan misteri'
ye..tu yang pastinya
misteri sangat kah aku?
ada yang pelik dengan kehidupan aku
dengan cara aku..dengan naluri aku..
apa tak nya kalau korang masuk my muka buku
satu info pun korang tak akan jumpa pasal diri aku
seperti gambar , tempat tinggal , keluarga ,keturunan
dan apa-apa jugak la info yang berkaitan perihal aku!
hahaha apakah itu perlu ?
ala sekadar facebook untuk apakah ?
bukan aku mau cari kerja di facebook
bukan aku mau cari calon suami di facebook
ye semua nya bukan
aku tak mungkin menjadikan facebook ku muziumku
aku jugak tak nak jadikan  facebook
sebagai ejen mencari jodoh buat ku!
dan tak mungkin facebook menjadi penyimpan maklumat diriku!
argh cukup cukup sudah
aku bersyukur atas tiap kehadiran teman-teman yang selalu disisi
mereka penyeri tiap hariku
penawar tiap dukaku
penghibur tiap sunyiku
terima kasih Allah kerana mengutuskan mereka dalam hidupku
dalam saat aku rase cukup sepiku dalam hidup ku yang kosong
satu je korang kena tahu perihal aku . . .
aku selalu beranggapan bahawa
friendship never ends but love ...easy come easy go !
no komen about love anymore. . . .
dan aku sayang semua kawan-kawan aku..serious !

Comments