SHARE SOMETHING

Hehehe gosip yok
malam ni aku nak share something la
emm pasal sorang member aku ni
dia tu dulu-dulu memang rapat sangat dengan aku
maklum lah kami ni sama-sama kaki blogger
kepala pun lebih kurang mereng jugaklah
cuma aku lebih mereng dari dia kot..lantak lah kan heee
harini dia dah makin busy
dah takde nak pm aku or tegur aku lagi
but aku tak kesah
sebab dia dah sibuk dengan kerjanya. . . .
dan  aku tau dia dah ada kekasih hati sekarang ni ,
so..dia kena lah  jaga jurang antara aku dengan dia
agar percintaan dia dengan gf dia tu berjalan lancar
aku? aah aku ni jenis senang nak adjust perasaan der...
dari dia gaduh dengan gf dia sebab kes cemburu kan aku
lebih baik aku menjauhkan diri dari dia , tapi apa yang perlu,
persahabatan kami ni tak kan terputus macam tu aje
dia masih kawan aku walaupun jarak kami dah jauh. . .
but...aaa...ada but nya tu...
selepas aku dapat tau dia ni ada gf  ...
budak-budak girl dah payah nak komen kat status dia
sebabnya..nanti gf dia cemburu hahaha
komen awek-awek kat situ semua gf dia  like
pastu kan ..tiba-tiba nanti gf dia terus je marah dia
(kat kawan aku tu lah)

ajak msg cakap takde kredit, on9 facebook boleh pulak !!!

...aduh duh duh.. bengang la siot... sorry to say la girl,
if u love your bf,please dont make him ashamed with us la
malu siak kena sound depan-depan member
alaahai... kalau marah pun cover la sikit
aku kesian kat member aku tu,tapi apa nak buat kan
dah awek yang sound dia tu lah kekasih dia sendiri...
so..harap-harap dia boleh tahan sabar la ok...
aku doakan dia bahagia disamping gadisnya itu ..
dan dia bahagia jika hari-hari kena sound ...aaminn heee ~
awak.... ampun  termengumpat awak pulak hahaha

Comments