Skip to main content

YE KE TAK

Kata orang lelaki ni kalau dah sayang
cemburunya  makin hebat gila
aku tak boleh nak jawap
sebab aku belum tukar jantina lagi
so aku memang tak tau heee
katanya setiap pergerakkan awek dia nak pantau
apa yang dibuat
apa yang dimakan
apa yang dikerjakan
apa yang di minda
dan apa yang dihati pun lelaki nak tau !
eh...apa yang didalam baju tak nak tau kah bro??
hahahaha
katanya makin sayang,
makin tambah la lagi keegoan si lelaki pada aweknya
silap sikit nak merajuk !
salah sikit nak membisu seribu bahasa
tapi untuk dia membebel mungkin tidak la
sukanya asik membatu dan terus membatu...
aaaa..barulah nampak ROCK !!
kan bro kan ...hehehehe
lelaki suka pendamkan perasaannya
dia pendam..pendam dan pendam
sampai satu tahap
dia akan luahkan apa yang berbuku dalam hatinya
masa tu kadang-kadang sampai keluar semua air !
air mata ,air hidung ,air peluh,air..
err..err...diaorang ada air apa lagi ekk???
hahahaha..entah...tak tau...tak tau ..hahaha
lelaki kalau dah sayang
katanya memang awesome !
yang rock tu katanya boleh meleleh jiwangnya
apa lagi yang jiwang makin tambah poyo lah gamaknya
hahahaha...kalau yang pandai cover tu
bukan lama sangat pun maintain covernya
last-last meroyan jugak
bila ada yang tak kena dengan awek kesayangan dia
hehehehe pelik !!lelaki kalau dah sayang ni
lelaki lain dah tak boleh dah,
nak bersembang bagai dengan awek dia !
asik je di skodeng aktiviti mereka
dapat pulak si awek yang memang semula jadi peramah!
hambekkaw!!! hahaha
jantung asik kembang kecut je hari-hari hahahah
yang si awek masih dok haha hihi huhu je dengan kawan2nya
lahai...makan hati je la bro...
ehhhhh... tak salah kalau nak cemburu pun kan
sebab dah sayang sangat-sangat  tapi...
agak-agak la jangan nanti terlalu sayang punya pasal
korang  langsung tak dapat si'DIA' tu heeee...
aku cakapkan je sebab benda dah selalu jadi didepan mata
huk3 !!

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx