SATU JUN !

yea 1 jun datang lagi
 pertama kalinya aku sambut 1 jun tanpa bie
setiap tahun aku akan tunggu hari bahagia ini
kali ini aku hanya mampu luahkan semuanya disini
bie..happy birthday to u !
moga bie suksess dan tabah dalam menjalani liku kehidupan ini
i nak ucapkan nya di nofone bie
but i tak guna apa-apa no lagi
i nak luahkannya di wall or inbox fb bie
but u kan dah block profile i..
yea...so inilah tempatnya
and i know bie tak akan membacanya
tapi i tetap berdegil nak meluahkannya
sorry bie... i ni memang sangat degil !
argh !! sedihnya ....
1 jun kali ni
pertama kalinya team kesayangan aku bermain di bukit jalil
bertemu team febret aku 'pahang'
adeh...ini bukan final games pun
tapi semua ini berlaku kerana penuntun yang bersemangat kental !
ok...kemenangan milik JDT dengan kiraan agregate !!
yes !!! seronoknya...
dan 1 jun kali ini
aku lepak dikampung
bertemu insan tersayang
dia meluahkan semua yang tersirat di jiwanya selamani
aku dah tak mampu menghadapi situasi begini
aku makin resah
aku risau harapannya bakal menjadi kenyataan
dan aku adalah mangsanya
dari jauh ini 1 jun kali ini
rasanya awak  makin ingin melupakan saya
kerana tiada lagi salam mesra buat saya tiap pagi
mungkin terlalu sibuk
atau mungkin hakikat ini dia telah terhidu ....
tapi takpe lah awak..saya paham....


#makin sakit kepala aku ni
makin pedih jiwa aku
dalam sepi , ku sambut 1 jun dengan jiwa yang bermacam-macam
ergh...!!!!!!!!!!

Comments