Skip to main content

SAYA AWEK K-POP??

hai ...
bosan ekk
heee..pe barang bosan
ada banyak lagi kerja yg berfaedah yang awak boleh buat
sapu lantai ,lap meja, iron baju,cuci cermin tingkap
aaa.. macam-macam kan
kalau asik mengadap lappy je
memang la bosan sesangat
lagi-lagi buka fb tapi takde sesiapa nak bersembang kan
tadi saya pun bosan jugak
walaupun online sekejap
layan kawan-kawan punya status
belagak dengan komen bergambar
haaa..  naik jenuh nak mengedit photo haha
lelama naik bosan
tapi dalam bosan tu
belek punya belek
saya lupa yang saya adalah admin untuk satu page 'K-POP'
hah !! huruf besar gitu...
what?? bila jadi admin tu?
oh ye..saya masih ingat
ada sorang bro tu minta saya jadi admin page tu
tapi malangnya saya lupa ..haaaa...
teruknya saya !!!! *ketuk kepala dengan lappy jap* adeh...
lama dah page tu dibuat
tapi saya memang lupa gilerrr
asik-asik dengan  page  jiwang bawang je tu
pastu layan page rock!
lantak ko !! haaaa...
okla.. panjang sangat entri ni nanti
saya  promote page 'k-pop' tu ok!
tapi macam kosong lagi ..
nantilah kalau tak pencen saya masukan info dalam tu
tapi...boleh ke saya jadi 'k-pop'
yang selamani saya tau saya seorang yg berjiwa rock !
aduh..duh..duh
jom lepak sini ~ Shinee ( International )
sesiapa yg minat 'k-pop' tu
dan nak jadi admin ,bolehlah  beritau saya ye.
nak cari teman pengganti je ni heee ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx