Skip to main content

TERUJI DAN TERUJA

Yeaah dua pekataan yang hampir sama ejaannya cuma
hurup I dan A telah menjadikan ianya
satu perkataan yang jauh berbeza
ye,tak sama langsung!
teruji...teruja...oyeah...tu lah mood aku
eh . . . nak guna perkataan aku ke saya ni sayang ?
alahai.. terbinggung pulak hehehe ..:p
emmm..ye la...zip mulut..
aku diganti dengan saya la ok ! ahak !
ini atas arahan atau permintaan?
alaaaa... atas kesedaran diri je ni
takde sesiapa yang memaksanya ..peewiit ...
eh...kena usya pulak saya ni .. ^_^
ok..sambung pada tajuk entri saya tu ..
tika dan saat tu saya sangat teruja bila seseorang tu
memberitahu saya yang dia sedang melawat blog suram saya ni
dia juga beritahu dia dah baca entri saya yang  dipilihnya
ala..tu bermakna dia belum katam baca semua enrti saya la tu kan
terima kasih awak ....
terimakasih sebab sudi datang ke kamar peribadi saya
yang mana didindingnya ada bermacam- macam coretan peribadi
pasal naluri saya ni , tentang perjalanan hidup saya ..
ah..banyak la benda yang merepek-repek ,
pasal saya  ada disini!!!
eh..tak semua orang suka masuk blog tau
lagi-lagi blog yang entrinya panjang berjela-jela ni
bukan ada yang menarik pun kan ..
tapi awak dah pun menziarahi saya !
yes...teruja sesangat !!
namun begitu saya sikit teruji pada tika dan saat tu jugak
bila awak ada menegur pasal entri saya
a'ahkan banyak entri saya asik kenakan orang lelaki jek
emmmm .. awak pun rasa tak balance kan?
mana entri pasal perempuan ni ? ini tidak adil ekk hehehe
aduh . . . ye laa.. asik kutuk orang lelaki jek
mana aci kan sayang kan ? huhu ...
saya lebih kenal lelaki dari saya kenal perempuan
sebab pada saya , lelaki mudah untuk difahami
tapi perempuan ni ...hadoiyai... asik coverline jek
macamane la saya nak buat entri nak kutuk perempuan ??
aaa..... sebab tu ...sebab tu ...
ye sebab tu lah  ....sebab tu ...emmm ...
*nape tak boleh taip ayat yg seterusnya ni???
ala... kena hack ke blog saya ni ???
heheheheh
sebenarnya sebab tu ...saya nak cakap yang . . .
saya sayang kat awak ...fuhhhh !! fly kisss ...:*
heeee ~ tido adalah nikmat terindah ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx