TERUJI DAN TERUJA

Yeaah dua pekataan yang hampir sama ejaannya cuma
hurup I dan A telah menjadikan ianya
satu perkataan yang jauh berbeza
ye,tak sama langsung!
teruji...teruja...oyeah...tu lah mood aku
eh . . . nak guna perkataan aku ke saya ni sayang ?
alahai.. terbinggung pulak hehehe ..:p
emmm..ye la...zip mulut..
aku diganti dengan saya la ok ! ahak !
ini atas arahan atau permintaan?
alaaaa... atas kesedaran diri je ni
takde sesiapa yang memaksanya ..peewiit ...
eh...kena usya pulak saya ni .. ^_^
ok..sambung pada tajuk entri saya tu ..
tika dan saat tu saya sangat teruja bila seseorang tu
memberitahu saya yang dia sedang melawat blog suram saya ni
dia juga beritahu dia dah baca entri saya yang  dipilihnya
ala..tu bermakna dia belum katam baca semua enrti saya la tu kan
terima kasih awak ....
terimakasih sebab sudi datang ke kamar peribadi saya
yang mana didindingnya ada bermacam- macam coretan peribadi
pasal naluri saya ni , tentang perjalanan hidup saya ..
ah..banyak la benda yang merepek-repek ,
pasal saya  ada disini!!!
eh..tak semua orang suka masuk blog tau
lagi-lagi blog yang entrinya panjang berjela-jela ni
bukan ada yang menarik pun kan ..
tapi awak dah pun menziarahi saya !
yes...teruja sesangat !!
namun begitu saya sikit teruji pada tika dan saat tu jugak
bila awak ada menegur pasal entri saya
a'ahkan banyak entri saya asik kenakan orang lelaki jek
emmmm .. awak pun rasa tak balance kan?
mana entri pasal perempuan ni ? ini tidak adil ekk hehehe
aduh . . . ye laa.. asik kutuk orang lelaki jek
mana aci kan sayang kan ? huhu ...
saya lebih kenal lelaki dari saya kenal perempuan
sebab pada saya , lelaki mudah untuk difahami
tapi perempuan ni ...hadoiyai... asik coverline jek
macamane la saya nak buat entri nak kutuk perempuan ??
aaa..... sebab tu ...sebab tu ...
ye sebab tu lah  ....sebab tu ...emmm ...
*nape tak boleh taip ayat yg seterusnya ni???
ala... kena hack ke blog saya ni ???
heheheheh
sebenarnya sebab tu ...saya nak cakap yang . . .
saya sayang kat awak ...fuhhhh !! fly kisss ...:*
heeee ~ tido adalah nikmat terindah ~

Comments