CHOMEL

lahai awak nya pun . . .
mentang-mentang saya dah pandai join budak-budak less dan penk ni,
boleh pulak awak  cadangkan saya tengok video tu ye  . .
mula-mula tu terasa gak naluri sorang perempuan asli macam saya ni
maklumlah dengan mood yg berbagai-bagai . .
tapi  bila dah layan .. memang best budak tu
bakat semula jadi tu . . .  dan tak semua orang dapat ...
oklah awak...untuk pengetahuan awak lah kan . . .
walaupun saya joined budak-budak golongan yang diatas tu
tapi saya masih lagi gadis yg normal dan asli ok...
jom lepak sini ,jom . .  Chomel yang awesome !! terbaikk . . .
buat adik Chomel  ,gud luck
siapa pun kamu,bakat adalah semulajadi
so harapan akak ,jangan abaikannya
kerana tak semua orang sehebat kamu yunx. . . .
Gud luck !!

Comments

Anonymous said…
Huhu.. Mg goreng pon sodap.. :p
Yenda Ixati said…
masak lomak pun boleh :p
Zul Fadzly said…
Lagu ni kn awk minat...*^▁^*
Yenda Ixati said…
lagu yg menyuarakan suara hati..
ofcos saya minat ...
awak...tengs for the info .. ^_^