COLOUR OF MY WORLD

assalammualaikum hai awak . . bermula bulan puasa ni saya nak update entri saya dengan photo yg berwarna warni ,colour full .. biar perut yg kosong tu terhibur la sikit  memang nampak macam serabut , tapi emmm awesome gak kan ,alahai.. masuk bakul lepas tu angkat sendiri laaa ni nampaknya !!! eh... ada orang kata tak menarik ? hurmmm....nak majok la camni ... .. .awak ooo awak paham tak apa yg saya taip ni ? its oklah kalau awak tak paham ,sebabkan.. saya pun tak tahu apa yg saya dok merepek-repek malam buta camni. saya tak boleh tidur laaaa. . . .adoiyaiiii...mama !!! tolong saya  mama. . . mata saya tak nak tidur
eh...awak ..dah niat puasa ke tu ??? alamak... !! malam jumaat la rupanya malam ni ok la.....tidur la lelaju... gudnite awak..mwaaah ~  heee 







Comments

Anonymous said…
Sakit mate menengoknyer.. Terpksa mbaca dgn mengunakn rayban .. B| :p
Lyenda said…
hahaha.. sabo jek :p