DUIT RAYA ?

 hai dear . .
petang tadi saya tidur punya lah lama
entah apa yg buat saya semengantuk macam tu
mungkin cuaca dan keletihan berpuasa kot ..
tapi bukan harini mula berpuasa
dan masuk 15 hari dah ramadhan berlalu
petang tadi sewaktu nak lepak muka buku
some one pm saya
katanya.... on your handphone now !
alamak !! adakah ini ugutan atau arahan ?
saya pun on lah handphone saya yg comel tu
tiiitt . .  tiiiitt ... message masuk selaju lajunya !
eh .. ada orang bagi saya nombor
yg mana dimulai dengan *111*xxxxxxxxxxxx#
awak mesti tahu code apa yg saya taip diatas tu !
oohmennnn.. ada orang belanja saya kredit la...
aduh duh malunya  saya  . .tapi kenapa saya?
kan saya dah cakap jangan top up kan saya
sebab handphone saya tidak selalu aktif..
tapi katanya duit raya !!
alahai..puasa pun tak habis lagi la sayang oi haha
awak... terimakasih  ye
tapi please ..next time tak mau lah buat macam ni lagi
sebab saya tak perlukan semua ni, apa yg saya mau . . .
semua orang sayang saya seadanya ..cukup lah tu . . .


Comments

Yana Libra said…
wah..belum raya dah dapat duit raya ye :)
Yenda Ixati said…
rezki tu heee. . .
gurl sepi :'3 said…
bpe ringgit tu ngeeeee
Yenda Ixati said…
biarlah jadi rahsia . . . huhu