Skip to main content

HEBATNYA KAU !!

Waktu ni saya sedang tersenyum . . .
* MOOD : sengal jek *
baru lepas on MUKE BUKU
tunggu si dia bangun macam tunggu kapal terbang pergi haji
ingat sampai lambat ..rupanya salah time  . .
ok awak...sambung lah mimpi awak tu ye~
so saya pun balik semula keblog ni untuk hilangkan bosan.
dalam hidup saya ni pekara paling best saya buat
ialah melayan karenah adik- adik .
tak kiralah dia adik saya atau adik orang lain
kalau di friendlist facebook saya tu
ramai yg di bawah paras usia  saya (adik-adik )
tapi bila bersembang . . .
mak ai... macam dia besar sangat !!
lagi-lagi bila berceloteh dengan saya di inbox
kadang-kadang seram jugak nak melayan
tapi bila di peringkat usia macam saya ni
kenalah pandai untuk menangani masalah macam tu .
bukan apa  . . .
melayan orang muda ni kena banyak guna psiko
bila berdepan dengan mereka
barulah mereka ikut pesanan kita!
apa yg menarik yang pernah saya jumpa di fb tu
mereka jadikan perempuan macam saya ni
maksud saya perempuan  yg berkerjaya sebagai
' lubuk duit 'mereka !
kalau si gadis comel tu cari 'sugar daddy '
yg di jejaka muda ni cari ' sugar sister '
wow..memang hebat adik-adik zaman ini .
saya pun tak pernah terfikir nak buat benda-benda serupa tu !!



you are too young brother ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx