Skip to main content

MANA HIDUP KU

awak . . .
saya takde idea sekarang ni
ini disebabkan suasana fb saya yg macam-macam
mood saya pepagi dah kondem
tapi disebab kan abg jony dip tu dah bagi mood sengal
boleh pulak saya senyum ..
bila dia kata dia terkunci dalam bilik tempat simpan file
then bilik tu tak boleh dibuka sebab pintu besi bilik tu dah berkarat !
nasib ada bantuan ..
mereka buka pintu tu guna 'api' hahaha
saya pelik pada awalnya api apekah..
tapi last saya baru paham
benda tuboleh caerkan besi ...
orite sir ..i know what u mean..hee
tapikan awak . .
bila masuk tengahari
someone dah buat saya menangis
bila dia kata ...saya ni ...ohhh.. sedih...
ok..saya paham..saya salah
saya nakal.. saya itu..saya ini...
dia tak tahu yang dia tu pun nakal...
tapi kenapa nampak nakal saya sorang jek?
2-2 nakal baru fair kan ...
tapi dia pujuk saya semula dengan lagu itu ..
ok..saya senyum semula...
lepas solat zohor saya tidur  . .
petangnya  pulak ..
somebody make me cried again.....
ergh... let me go . . . . !!
saya makin tertekan disini . . .
awak...oo..awak...
sila paham hati saya ni . .
i want to live and i want a happy life style . .
saya dah letih menangis  . . .

~ awak...tata ..saya  nak pergi kedai . . . .  *sambil lap air mata *

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx