MERAJUK


awak  . .  .
pagi selasa yg mendung ... macam-macam bermain diminda ni . buat baik salah ,buat tak baik lagilah salah . kadang-kadang rasanya macam nak duduk je dalam gua, berkawan dengan ular ,kelawar, dan penunggu gua lagi best kot . . . entah la ...

bila sentuh soal perasaan , kadang-kadang saya selalu terburu-buru dalam membuat keputusan,bukan apa  . . adat la orang tengah marah kan ...apa yg selalu saya buat bila saya marah ialah jangan bermuka buku ,lepas tu ambil bantal ,pasang lagu then tidur . . . everytime saya buat ni  . . .

saya seorang yg tak pandai membebel ,tapi saya hanya membebel di kertas, blog ,dan lukisan . . .yea.. sejujurnya saya memang minat melukis ,walaupun saya tak reti nak melukis ,lagi-lagi lukisan wajah orang lelaki..serious memang tak pandai ,kalau jadi pun lukisan tu ,awak akan nampak lukisan wajah lelaki itu akan iras-iras perempuan jugak . . .  masalah jugak kan . .

sebenarnya semua yg diatas tu bukan tujuan saya buat post harini ,
tapi sebenarnya saya nak beritahu awak yg insan yg rapat dengan saya tu dah buat saya rasa nak bawak hati jauh dari dia saat ni .  . . ye saya sedang merajuk dan akan terus merajuk . . .




Comments