NALURI

kan .... siapa suruh masok??
emm ..mengaku  . . . ni silapnya saya buat harini . . .
sekarang ni hati dah bercampur aduk ,
antara kasih dan kasihan ...
awak...
sebenarnya sebelum awak bagi saya password awak tu lagi
saya dah mula merasakan yg ada sesuatu yg berlaku disana
maksud saya ditempat awak ...
dan mulai detik itu
jujur saya akui ...naluri saya amat berbeza
sehinggakan ayat paling bodoh saya keluarkan :

' tak payah nak bercinta ,jangan mengade nak fikir soal kawen mawen ni .! lupakan semua itu !! duduk diam-diam lagi bagus ...kepala tak pening ,jiwa tak kacau . . . biarlah apa orang nak cakap !! lantak laa.. '

aaa..mungkin awak ingat lagi kan?
masa tu awak belum pun bagi password awak tu kat saya
awak kata awak nak tunjuk bukti ...
tapi kenapa ye saya yg dah rasa dulu???
kenapa naluri saya ni terlalu peka dengan semua nya ?
aduh .... mood saya makin down saat ni . .
maaf. . .  terpaksa berhenti disini ,
sebelum keypad saya basah lepas tu rosak sebab terkena si air mata ~

awak . . . ini yg sedang bermain difikiran saya sekarang ini . . . .




Comments