PERJUANGAN

assalammualaikum hai awak .. rindu la  ^_^
ofcos la rindu sebab dah lama tak meroyan kat sini
dah lama tak usik awak
dah lama tak mengade-ngade kat awak ..
pepagi isnin yg sejuk ni
kat rumah saya ni mendung kelabu
namun saya yakin itu tak bererti hujan  akan turun
kerana segalanya ketentuan yang Maha Pencipta ..
pepagi yg dingin ni
saya telah bagi 'hot' dengan melayan you-tube
lahai..debor-debor kan nak tau cerita apa yg buat i feel hot tu
yarckkk .. tak de makna saya nak tengok cerita bukan-bukan la
sebenarnya bila line clear
saya akan buka video ni  click here !!!
studio ni milik orang yg rapat dengan saya
kami kenal sejak beberapa tahun yg lepas
masa tu masing-masing masih milik orang tersayang . .
tapi kami makin rapat selepas sama-sama 'frust menonggeng' hehehe
atas istilah satu kehancuran jiwa
dia terus tenggelam dalam kehidupan dan cintanya yg hancur
sebagai insan yg rapat dengan dia sebelum ni
walaupun kami tak pernah berjumpa bertentang mata
namun saya rasa tanggung jawap saya ialah ,
melihat dia 'bangkit' dari tidurnya
ye..dengan iklas saya memberi dorongan dan semangat !
tanpa meminta apa-apa balasan pun darinya..iklas ye sangat iklas
apa yang saya nak . .
dia bangkit dan memulakan kehidupannya dengan semangat baru
kalau sebelum ni dia hanya main-main dengan muziknya
kini dia sudah mempunyai sebuah studio yg sangat lengkap
selain jamming dan membuat persembahan di konsert -konsert kecil
dia sekarang sedang berusaha
dengan aktiviti untuk merakamkan lagu !!
ye.. saya nak dia bangun untuk kali kedua !
saya tau dia memang boleh !
kerana semangat dia ada padanya
cuma selamani semangat dia tu tidur akibat kecewa!
awak . . .kehidupan perlu diteruskan
perjalanan ini memang sangat sulit kalau kita lemah
saya tak meminta apa-apa dari awak
apa yg saya nak ,satu hari nanti
keluarga awak akan bangga sebab adanya awak dalam kehidupan mereka
dan masa tu ,awak janganlah lupakan saya ye ..heee...
soal cinta tu . .awak jangan bimbang...
serah je pada takdir
jika takdir mengata kan itu jodoh awak
1000 tahun pun tak mungkin terpisah  . .  insya Allah
semuga maju jaya doa saya buat awak disana
Allah selamat kan kamu . . . .
siapakah dia tu ?
aaa..korang mesti tertanya-tanya yg mana satu orangnya kan?
biarlah  hanya saya yg mengenali dia didalam video tu
apa yg lebih perlu..lebihkan lagi usaha untuk maju !!
cayook !!!

Comments

gurl sepi :'3 said…
aha den tau spe!!! xD Mr Rock right? \m/
Yenda Ixati said…
eleh . .. hehe sape kah ??
opps jgn jwp disini ok..utk prvacy ~