Skip to main content

QUTE GAMES

Hai awak . . .
masihkah kau ingat pada hari itu ?
kita berlari-lari mengejar pelangi heeee
bohong sangat kalau boleh kejar pelangi ekk
kejar motor jual roti pun dah tak larat
konon nak kejar pelangi ish3x.. tipu ni..tipu...
tapi saya pernah tau mengejar sesuatu
ianya adalah satu kebetulan jek sebenarnya
tapi dok kerana minat so saya pun teruskan lah . . . .
ketika itu . . . . . * muzik plisss *
ketika itu saya masih di usia remaja trang tang tang
kiranya budak lepasan SPM gitu :)
ada member ajak join satu games di home maxis
namanya Qute ..tak lah qute mane pun
tapi animasi kat situ memang cute gila
kami namakan dia Piyo 
nak tau dimanakah ?
ni logo nya. . .
dan ini link nya Qute ~ Piyo
ianya hanya games dalam handphone jek
so tak dapat awak tengok kalau awak guna pc ~
awak oo awak...
kalau awak nak tau lah kan
ramai kawan-kawan di qute ni menjadi kawan baik saya di facebook ni tau..
kalau nak senaraikan tak muat wall blog saya ni..
tapi akan saya tunjukkan diantaranya la ye..
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
sebenarnya ada ramai lagi tapi saya tak dapat nak ambik link dia ,line wifi saya jalan macam siput sedut pulak harini..aduiyai...apa yg saya nak biar pun jarak memisahkan kami, silaturahim sesama kami tetap kekal terjalin sehingga akhir hayat .. dan terima kasih buat Qute dan Piyo ..kerana menemukan kami . nama-nama yg lain akan menyusuli ok..tunggu line saya sedap dulu .. ^_^

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx