QUTE GAMES

Hai awak . . .
masihkah kau ingat pada hari itu ?
kita berlari-lari mengejar pelangi heeee
bohong sangat kalau boleh kejar pelangi ekk
kejar motor jual roti pun dah tak larat
konon nak kejar pelangi ish3x.. tipu ni..tipu...
tapi saya pernah tau mengejar sesuatu
ianya adalah satu kebetulan jek sebenarnya
tapi dok kerana minat so saya pun teruskan lah . . . .
ketika itu . . . . . * muzik plisss *
ketika itu saya masih di usia remaja trang tang tang
kiranya budak lepasan SPM gitu :)
ada member ajak join satu games di home maxis
namanya Qute ..tak lah qute mane pun
tapi animasi kat situ memang cute gila
kami namakan dia Piyo 
nak tau dimanakah ?
ni logo nya. . .
dan ini link nya Qute ~ Piyo
ianya hanya games dalam handphone jek
so tak dapat awak tengok kalau awak guna pc ~
awak oo awak...
kalau awak nak tau lah kan
ramai kawan-kawan di qute ni menjadi kawan baik saya di facebook ni tau..
kalau nak senaraikan tak muat wall blog saya ni..
tapi akan saya tunjukkan diantaranya la ye..
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
Dia
sebenarnya ada ramai lagi tapi saya tak dapat nak ambik link dia ,line wifi saya jalan macam siput sedut pulak harini..aduiyai...apa yg saya nak biar pun jarak memisahkan kami, silaturahim sesama kami tetap kekal terjalin sehingga akhir hayat .. dan terima kasih buat Qute dan Piyo ..kerana menemukan kami . nama-nama yg lain akan menyusuli ok..tunggu line saya sedap dulu .. ^_^

Comments

gurl sepi :'3 said…
slm akk main qute lagi ke? mcm mana erk qute skang? agak2 ada perubahan tak?
Yenda Ixati said…
wsalam.ye dulu2 maen dik,skrg xlg..sbb xsempat la... nak tau tnye la dak2 kt group qute user kt fb tu .mungkin mereka masih ade yg maen qute kot...
Anonymous said…
hai awak, salam perkenalan dari saya. nak tahu awak main qute tu tahun bila?
Anonymous said…
Assalamualaikum kak..ap nme grup kat fb tu?