Skip to main content

SUNDAY WITHOUT YOU







Shed a tear cause i'm missin'you
i'm still alright to smile
girl i think bout you every day now
was a time when i wasn't sure
but you set my mind a ease
there is no doubt you're in my heart now
said woman take it slow
it'll work it self out fine
all we need is just a little patience
said sugar make slow and come together fine
all we need is just a little patience
patience
mmmm..yeah
i sit here on the stairs cause i'd rather be alone
if i can't have you right now,i'll wait dear
sometimes i get to tense but i ca'nt speed up the time
but you know love there's one more thing to consider
said woman take it slow and things will be just fine
said woman you and i'll use a little patience
said sugar take the time cause the lights to shining bright
you and i've got what it take to make it
we won't fake it ,i'll never break it
cause i can;t take it
little patience mmm yeah mm yeah
need a little patience yeah
just a little patience yeah
some more patience yeah
could use some patience yeah
gotta have some patience yeah
all it takes is patience
just a little patienceis all you need
is all you need
i've been walking the streets at night
just trying to get it right
its hard to see with so many around
you know i dont like being stuck in the crowd
and the streets dont change
but maybe the names
I ain't got the time for the game cause i need you
yeah3x cause i need you
oo i need you ,cause i need you
oooh all this time

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx