TAK MENYABO EKK

harini ada plan nak pergi shopping raya !!
wow.... awesome ..baru 10hari berpuasa dah nak shopping !!
katanya nak cari kasut so layankan je lah ekk..
nanti tak ikutkan merajuk la pulak si cantik manis tu.
tapi saat ni saya tengah fikirkan kasut bagaimana kah yg sesuai buat si cantik manis saya sorang ni . .
sebab dia ni lasak orang nya ..
emm tapi dihari raya dia nak kelihatan sweet dengan perwatakkan gugurl katanya.. masa ronda2 kat we <3 it tadi . . . dapat pun . . awak nak tengok tak ?




haaaa.. nilah fesyen yg sesuai untuk budak perempuan yg berjiwa rock ,
tapi nak nampak sweet dihari raya. selamat hari raya awak    . . .
Kasut untuk Mia <3 ~

Comments